blog
Goedkope Vakantie Bali

Goedkope Vakantie Bali

Kan dat, een goedkope vakantie Bali ?

Ben jij nog op zoek naar een geschikte bestemming voor een onvergetelijke vakantie? Lees dan dit artikel over Bali eens goed door. Dit Indonesische eiland kent het gehele jaar door exotische temperaturen, waar dan ook alle dagen van het jaar aan één van de grote zandstranden genoten kan worden.

Geniet van een heerlijke massage bij één van de kuuroorden in het plaatsje Seminyak, ga watersporten in Nusa Dua of proef van de lokale cultuur en maak diverse uitstapjes. Kies voor een luxe hotel in Sanur en wandel naar Pura Blanjong, daar kan het oudste artefact van het eiland bekeken worden.Een goedkope vakantie Bali kan. De prijzen op Bali zijn erbarmelijk laag te noemen in vergelijk met andere bestemmingen.

Watersporten in Nusa Dua

Indonesië en Bali kennen alles wat een vakantie tot één groot succes kan maken. Grote aantallen Nederlanders kiezen jaarlijks voor een welverdiende vakantie op dit exotische eiland. Dat komt voornamelijk door de hoge temperaturen, het gehele jaar door. Bali beschikt dan ook over prachtige zandstranden en meer dan genoeg faciliteiten voor watersporters.

Watersporters gaan maar al te graag naar Nusa Dua, een paradijs voor surfers. De hoge golven, heerlijke temperaturen en gezelligheid maken Nusa Dua tot één van de populairste plaatsen van Bali. Er zijn ook veel faciliteiten om te gaan duiken of te gaan snorkelen. Blijf je liever op het droge? Geen zorgen, dan kan er altijd nog gegolfd worden. Bezoek ‘Bali Golf en Country Club’, golfen met een zeer bijzonder uitzicht over de immens grote Indische Oceaan.

Genieten in Seminyak

Wil jij liever helemaal tot rust komen en je nergens zorgen over maken? Ga naar dan naar het mooie plaatsje Seminyak. Een populaire bestemming voor pasgetrouwde stelletjes, dat heeft dan ook reden. Seminyak kent dan ook de bijnaam ‘Hoofdstad van de kuuroorden‘. Hier zitten namelijk zeer bekende spa’s gevestigd, die volgens de traditionele wijze massages geven. Natuurlijk kost dat allemaal net wat meer, maar dan krijg je ook wel een onvergetelijke ervaring en een stressvrij lichaam. Het is zelfs mogelijk om voor een massage te kiezen aan het strand, over luxe gesproken.

Cultuur op Bali

Goedkope Vakantie Bali

Bali is een eiland vol cultuur, dat is overal terug te zien en te voelen. Bijna elke Balinees kent het boeddhistische geloof. Dat is duidelijk merkbaar wanneer jij over straat loopt of één van de tempels bezoekt. In het zuidwesten van Bali staat dan ook de bekendste tempel van het eiland, dat is de Tanah Lot. Deze tempel kent een zeer bijzondere locatie, het staat namelijk op een rots in het water. Het is daarnaast ook mogelijk om een hapje te eten met uitzicht over deze tempel. Een andere aanrader is één van de dansvoorstellingen, deze worden dagelijks georganiseerd in het nabij gelegen culturele park.

Is Bali eigenlijk duur?

Nee helemaal niet. Wij hebben dat voor je uitgezocht en dat kun je op deze pagina vinden.

Rondreis Indonesië vergelijken en boeken?

Als jij van plan bent te gaan rondreizen door Indonesië raden wij jou aan te gaan vergelijken bij onze reisorganisaties. Wij hebben alle betrouwbare rondreis aanbieders voor jou op een rij gezet zodat jij de beste en goedkoopste rondreis door Indonesië kan boeken!

Vergelijk hier direct alle reizen naar Bali

 

Hier kun je Vliegtickets vergelijken

Hier kun je Hotels vergelijken

0