blog
Gratis Televisieshow bijwonen in New York

Gratis Televisieshow bijwonen in New York

Leestijd 2 Minuten

New York is een geweldige stad en ook gelijk de woonplaats van ongekend veel bekende sterren. De kans dat jij een ster tegenkomt is niet groot, vandaar dat veel liefhebbers een televisieshow bijwonen in de Amerikaanse stad. Er worden in New York verschillende wereldberoemde talkshows opgenomen en vanzelfsprekend is daar ook publiek aanwezig. Jij kan online gemakkelijk een ticket scoren voor een televisieshow en genieten van een geweldige ervaring. Extra pluspuntje, de tickets voor de televisieshows zijn gratis!

Bekende televisieshows in New York

New York staat bekend als locatie voor verschillende wereldberoemde avondshows. Normaliter worden de shows al in de middaguren opgenomen en verschijnen deze in de avond op de buis. Er moet gedacht worden aan shows van Seth Meyers, Jimmy Fallon en Stephen Colbert. Jij kan gratis een televisieshow bijwonen, maar dan moet je wel een beetje geluk hebben. Het is mogelijk om jezelf alvast online aan te melden voor een show. Kies een datum uit en zet jezelf op de lijst.

De productie zal diverse personen uitnodigen voor de show, wellicht ben jij één van de gelukkige. Echter zijn er ongekend veel aanmeldingen, dus de kans is niet heel groot. Het is slimmer om jezelf aan te melden voor meerdere shows, aangezien je dan een grotere kans hebt op succes. Het is ook mogelijk om op de last-minute wachtlijst te staan, maar dan moet er iemand niet komen opdagen om een plekje te kunnen bemachtigen.

Enkele shows waar jij jezelf voor kan aanmelden zijn de Seth Meyers Show, Stephen Colbert Show, The Daily Show en de Last Night Show van Jimmy Fallon.

Bekendheden als gast

De Late Night Shows in New York zijn altijd leuk om bij te wonen, mede vanwege de gasten die langskomen in de studio. De grootste internationale bekendheden komen een praatje maken of treden zelfs op. Het is wel altijd een verrassing wie er te gast zal zijn in de uitzending. De opnames van een show duren ongeveer drie uur, dus bedenk goed of jij daar tijd voor wil vrijmaken.

Saturday Night Live

De bekendste show in New York is vanzelfsprekend Saturday Night Live, oftewel SNL. De show bestaat al sinds 1975 en staat bekend om zijn hilatische sketches en muziekoptredens. Heel Amerika zit dan ook voor de buis gekluisterd op de zaterdagavond.

Je kan op de site van Saturday Night Live deelnemen aan een loterij, waar enkele gelukkige een ticket krijgen voor de opnames.

Ochtendshows in New York

Je kan ook vroeg in de ochtend afreizen naar Rockefeller Plaza en in de rij gaan staan voor een plekje bij de bekende ochtendshow ‘Today’ te bemachtigen. Datzelfde geldt voor de show ‘Good Morning America’, dat opgenomen zal worden op Times Square.

Er worden geen tickets vergeven, alleen de personen die voor de ingang staan kunnen toegelaten worden voor de opnames. Je dient wel echt vroeg voor de deur te staan, want de bezoekers worden rond 6:15 uur al toegelaten tot de studio. Desondanks is het een vermakelijke manier om aan de dag te beginnen.

De reisspecialisten voor New York

0