blog
Kerstmarkt van Keulen

Kerstmarkt van Keulen

Leestijd 2 Minuten

Wil jij deze winter een uitstapje gaan maken naar één van de vele kerstmarkten ? Dan raden wij een bezoek aan de kerstmarkt van Keulen sterk aan. Al tientallen jaren organiseert de stad één van de grootste en populairste kerstmarkten van Duitsland. Waanzinnig veel kraampjes staan voor de bezoekers klaar, zij verkopen diverse lekkernijen en originele kerstcadeautjes. Nergens kan jij meer geschikte hebbedingetjes kopen voor onder de kerstboom. Daarnaast is Keulen ook een prachtige stad, meer dan geschikt voor een stedentrip.

Bijzonderheden op de kerstmarkt van Keulen

De kerstmarkt in Keulen is een echte aanrader. Dit grote Duitse evenement heeft namelijk alles in petto voor een geweldige tijd. Struin over de pleinen van Keulen, geniet van het betoverende decor en koop leuke cadeautjes bij één van de honderden kraampjes. Geniet van een lekker glaasje glühwein, probeer een hapje bij één van de eetkraampjes en kom helemaal tot rust. Dompel jezelf onder in de kerstsfeer, waar elk mens van kan genieten.

Reizen naar de kerstmarkt van Keulen

Keulen is zeer gemakkelijk bereikbaar voor ons Nederlanders. Vanaf Utrecht rij jij al in een kleine twee uur naar deze geweldige Duitse stad. Het is ook mogelijk om een busreis te boeken naar de kerstmarkt van Keulen. Daarnaast heeft de NS vaak acties om voor een klein bedrag met de trein naar Keulen te reizen.

Kerstmarkt rondom de Dom

De kerstmarkt van Keulen is onderverdeeld in diverse locaties, allemaal op loopafstand van elkaar. Het gehele centrum van Keulen wordt omgetoverd tot één groot kerstparadijs. Wij raden een bezoek aan de Dom van Keulen aan.

Bij de Dom staan namelijk meer dan 150 kerstkraampjes te wachten op de bezoekers. Ga ook gelijk even op de foto bij de grootste kerstboom van Keulen, het is een geweldig aanzicht. De kerstboom bij de Dom is rond de 25 meter hoog en kent duizenden verschillende lichtjes.

 

Vergelijk hier direct alle reizen naar Keulen

 


Booking.com

0