Op rondreis door Nieuw Zeeland

geplaatst in: blog | 0

Nieuw Zeeland is een fantastische optie wanneer je op zoek bent naar een mooie, verrassende en vooral ook unieke vakantiebestemming. Een rondreis door Nieuw Zeeland levert je absoluut ervaringen op die je nooit meer zal vergeten, of je nu alleen, samen of met het hele gezin reist. Ga rondreizen door Nieuw Zeeland want dit prachtige land, dat aan het zuidwesten van de Grote Oceaan ligt, is opgedeeld in diverse eilanden.

Er zijn twee grote eilanden te vinden die omgeven zijn door kleine eilandjes. In Nieuw-Zeeland heerst een matig zeeklimaat, waardoor er vooral in het zuidwesten bijzonder veel neerslag kan vallen. In het noorden is het over het algemeen iets warmer dan in het zuiden, vanwege de ligging ten opzichte van de evenaar. In de Nieuw-Zeelandse Alpen zijn vooral veel skigebieden te vinden, doordat de vele neerslag in dit gebied neerdaalt als sneeuw.

De mooiste natuurgebieden

Op rondreis door Nieuw Zeeland zijn vele bezienswaardigheden te vinden en je hoeft er dan ook nooit ver naar te zoeken. Voor velen is dit het mooiste land ter wereld wanneer het gaat om natuur en natuurgebieden. Er zijn vele nationale parken en onbewoonde eilanden. De oorspronkelijke bewoners, de Maori’s, leven nog altijd in bepaalde gebieden, waardoor er hier ook veel cultuur te vinden is. Doordat Nieuw-Zeeland op twee aardschollen ligt is het een interessant en actief vulkaangebied. Iedereen die zelf wil ervaren welke stevige aardkrachten er vrij komen, zou zeker een bezoek moeten brengen aan White Island. Hier kun je wandelen op een actieve vulkaan.

Altijd heerlijk warm in Nieuw Zeeland

Hou je niet van kou en wil je zeker weten dat je kan genieten van aangename temperaturen tijdens je vakantie in Nieuw Zeeland? Aan de zuidoostkust van het Noordereiland ligt Cape Kidnappers. Deze plaats wordt vooral gekenmerkt door het mediterrane klimaat. Het hele jaar door komt de temperatuur hier niet onder de vijftien graden.

Aan de westkust van het Noordereiland dit is Kawau Island te vinden, dat het best omschreven kan worden als een paradijselijke baai dat een schatkist aan schoonheid is. Deze plaats is het rijkst aan geschiedenis van heel Nieuw-Zeeland. Oamaru wordt bewoond door de meest noordelijk aangetroffen pinguïns. Onder deze kolonie zijn enkele bijzondere soorten pinguïns en vele kleine blauwe.

Bezienswaardigheden en highlights

Op rondreis door Nieuw Zeeland : Natuurlijk heeft Nieuw Zeeland je meer te bieden dan enkel een adembenemende natuur. Maak bijvoorbeeld kennis met de prachtige Hamilton Gardens, breng een bezoek aan het International Antarctic Centre of Museum of New Zealand. Zoek je wat meer spanning tijdens je vakantie in Nieuw Zeeland? Dan kan je bijvoorbeeld gaan bungeejumpen bij de Skytower of gaan parachutespringen bij het Taupomeer. Als je op vakantie gaat naar Nieuw Zeeland, dan ben je er zeker van dat je jouw tijd volledig kan indelen met alles waar jij van houdt.Op rondreis door Nieuw-Zeeland is leuk in combinatie met een rondreis op Tasmanië.

Vergelijk hier direct alle reizen naar Nieuw-Zeeland Je hoeft dan niet verder te zoeken en komt direct op de betreffende pagina van de touroperator uit

 

fox-logo-300x175kras-logo-300x175sawadeea-logo-300x175djoser-logo-300x175snp-logo-300x175koningaapbaobab-300x175

 

Andere interessante pagina’s op deze website over Nieuw-Zeeland

Zuidereiland-Otago-Canterbury
Zuidereiland: Malborough, Nelson en Golden Bay
Nationale parken: Westland en Whanganui
National Park Te Urewera
National Park Paparoa
National Park Nelson Lakes
Natuurtoppers in Nieuw-Zeeland
Paragliden in Nieuw Zeeland
Culturele tocht door Nieuw-Zeeland
7 Nationale parken in Nieuw-Zeeland
Wandeltochten in Nieuw-Zeeland
National Park Tongariro
Westkust en Mackenzie
De oudste stad Dunedin
Noordereiland Oost- en Westkust
Noordereiland Kop en het Midden
Beste reisperiode Nieuw Zeeland
De stad Christchurch
De stad Auckland
De stad Invercargill
De stad Wellington
National Park Rakiura
De Great Walks Nieuw-Zeeland

 

np

Volgen globetrotter:

Passie voor reizen

GoedkopeRondreis.com is een professionele reizenwebsite voor leuke rondreizen en stedentrips. Wij geven je informatie over alle bestemmingen in de wereld en zoeken bij alle bestemmingen de goedkoopste aanbieders. Wij streven er naar om onze bezoekers te helpen bij het vinden van een leuke reis en het geven van héél veel reisinformatie

Laatste berichten van