Op safari in Oeganda

geplaatst in: blog | 0

Een safari rondreis door Oeganda is als één grote safaritrip. Wanneer jij fan bent van wild leven, van een indrukwekkende natuur en puur avontuur in het buitenland, dan is een rondreis door Oeganda je op het lijf geschreven. Er zijn diverse interessante parken om op safari te gaan en je zult dieren tegenkomen waarvan je misschien niet eens wist dat ze bestonden. Unieker dan dat wordt het niet. Natuurlijk hebben wij de beste parken voor een mooie safaritocht voor je op een rijtje gezet.

Op safari in Oeganda en wel hier:

Bwindi Impenetrable Nationaal Park

Het Bwindi Impenetrable Nationaal Park is een uitstekende optie als je gorilla’s wilt ontmoeten. Dit park biedt een thuis aan de wilde hoogland berggorilla’s. Het is een unieke ervaring om oog in oog te staan met deze prachtige dieren. Spannend is het natuurlijk ook zeker. Naast een ontmoeting met de berggorilla’s is het nationaal park ook zeker de moeite waard om de indrukwekkende natuur. Voor natuur hoef je overigens niet per se een nationaal park in. Het is zelfs zo dat de hoofdstad van het land, Kampala, bestaat uit groene heuvels. De stad doet dan ook zeker niet aan als hoofdstad. Je kunt er op je gemak wandelen, winkelen en terrasjes pakken.

Murchison Falls Nationaal Park

Murchison Falls Nationaal Park is een park met veel water en dit betekent dat er ook veel leven te vinden is. Je kunt er een scala aan vogelsoorten vinden, maar ook eindeloos veel andere wilde dieren van groot en klein formaat zijn hier te vinden. Het park zelf is ook zeker een unieke ervaring. Je kunt er een bezoek brengen aan de Murchison watervallen. De Nijl komt op dit punt tot rust na een val van een ruime 45 meter hoogte. Natuurlijk zijn er ook eindeloos veel vis- en vaarmogelijkheden in dit watervolle nationaal park. Ook game drives en stevige wandelingen behoren tot de mogelijkheden.

Kibale Forest Nationaal Park

Een rondreis door Oeganda wordt pas echt onvergetelijk wanneer je ook oog in oog hebt gestaan met een chimpansee. Deze mogelijkheid heb je in Kibale Forest Nationaal Park. Dit park heeft bossen die een thuis bieden aan complete chimpanseegroepen. Je kunt deze prachtige dieren van dichtbij bewonderen tijdens een wandeling onder begeleiding door dit indrukwekkende natuurpark.

Queen Elizabeth Nationaal Park

Queen Elizabeth National Park is een prachtig nationaal park. Het is de Serengeti van het land en is zonder meer de moeite van een bezoek waard. Het is ook zeker een ideaal park voor het maken van een safaritocht, want je kan hier de meest uiteenlopende wilde dieren tegenkomen, waaronder leeuwen en olifanten, die leven op de vlakke Savanna.

Ga op safari door Oeganda

Een rondreis door Oeganda is met name een goed idee voor iedereen die echt eens nader kennis wil maken met het pure wilde leven in de natuur. Tijdens de diverse safaritochten die er in het land te maken zijn kan je de meest unieke wilde dieren tegenkomen en van dichtbij in hun eigen leefomgeving bewonderen. Het wordt een reis die je zeker niet meer vergeet. Natuurlijk kan je jouw ideale rondreis door Oeganda gemakkelijk vinden via Goedkoperondreis.com.

 

Vergelijk hier direct alle reizen naar Oeganda .Je hoeft dan niet verder te zoeken en komt direct op de betreffende pagina van de touroperator uit

 

kras-logo-300x175sundownerdjoser-logo-300x175fox-logo-300x175koningaapsawadeea-logo-300x175snp-logo-300x175baobab-300x175

 

Volgen globetrotter:

Passie voor reizen

GoedkopeRondreis.com is een professionele reizenwebsite voor leuke rondreizen en stedentrips. Wij geven je informatie over alle bestemmingen in de wereld en zoeken bij alle bestemmingen de goedkoopste aanbieders. Wij streven er naar om onze bezoekers te helpen bij het vinden van een leuke reis en het geven van héél veel reisinformatie

Laatste berichten van