blog
Resorts op Jamaica

Resorts op Jamaica

Leestijd 2 Minuten

Welke zijn de luxe resorts op Jamaica?

Jamaica kent meerdere grote resorts, deze zijn voornamelijk te vinden bij de bekende badplaatsen. Dan moet er gedacht worden aan plaatsen als Montego Bay, Ocho Rios en Negril. De andere bekende plaatsen op het eiland, die kennen voornamelijk kleinere hotels. Hieronder hebben wij enkele luxe resorts beschreven:

Grand Bahia Principe Jamaica

43241975

In het noorden van het eiland ligt de plek Runaway Bay, hier is het luxe resort ‘Gran Bahia Principe Jamaica gevestigd. Het gaat hier om een vijf sterren hotel aan het strand. Het grootste voordeel van dit hotel is het uitzicht over de azuurblauwe zee. Het Grand Bahia Principe Jamaica hotel kent maar liefst 840 kamer en kan dus bestemd worden als grootschalig. Het hotel beschikt over drie zwembaden, negen bars en vijf restaurants. Daarnaast kan er ook gebruik worden gemaakt van een luxe spa.

Sandals Whitehouse European Village and Spa

sandals

Jamaica is ook een populaire vakantiebestemming onder de koppeltjes en dat met name voor een huwelijksreis. Dan is het resort ‘Sandals Whitehouse European Village and Spa‘ een geweldige keuze. Dit resort is enkel en alleen bedoeld voor koppeltjes. Dit hotel is te vinden in het zuiden van het land en ligt direct aan zee. Er kan gebruik worden gemaakt van zeven verschillende restaurants, diverse barretjes, meerdere zwembaden, een heuse nachtclub en de brede keuze aan activiteiten. Dit resort is erg luxe, dat zal dan ook meteen opvallen. Het is zelfs mogelijk om een butler in te huren. Daarnaast is het ook mogelijk om gebruik te maken van de spa in het resort.

Sandals Royal Plantation

99581887

Reis af naar het noorden van Jamaica en boek een hotel in het prachtige Ocho Rios. Hier zit een wat kleiner resort gevestigd, maar daarom niet minder luxe. Het ‘Sandal Royal Plantation’ resort beschikt over 74 kamers. Dit hotel is zeer bijzonder, vanwege de indrukwekkende tropische tuin. Daarnaast kent dit resort ook nog eens twee eigen baaien. Wanneer er een kamer geboekt zal worden, dan zal er gelijktijdig ook direct een butler worden aangenomen. Dit resort beschikt ook nog eens over drie verschillende restaurants, meerdere barretjes en een luxe spa.

Vergelijk direct alle reizen naar Jamaica:

 

0