blog
Shoppen op Bali

Shoppen op Bali

Leestijd 2 Minuten

Bali is een behoorlijke toeristische vakantiebestemming en er is dan ook veel afgestemd op de westerse toerist. Het is dan ook niet zo gek dat jij ook prima kan shoppen op Bali ,het zonovergoten Indonesische eiland. De grotere steden op Bali beschikken over een bruisend centrum, maar ook overdekte winkelcentra. En dan hebben wij het nog niet eens over de markten gehad. De echte shoppers kunnen het beste een uitstapje maken naar de steden Ubud, Denpasar of Kuta.

Shoppen op Bali in Denpasar

Denpasar is de hoofdstad van Bali, er wonen dan ook bijna een half miljoen mensen in deze stad. Je kan in Denpasar goed terecht voor leuke outletwinkels, waar je veel cosmeticaproducten kan aanschaffen. Ga je winkelen voor kleding, dan moet je wel rekening met de kleinere maatjes van de Indonesiërs. Je komt in deze stad ook veel elektronicazaken tegen. Wil je even lekker gaan struinen over de markt, breng dan een bezoek aan de immens grote Kumabasarimarkt. Je kan op de markt vooral kunstwerken en kleding kopen, maar het is zeker leuk om even te hebben gezien.

Shoppen op Bali in Ubud

shoppen op Bali

Het centrum van Ubud is niet alleen heel gezellig, maar ook de ideale uitvalsbasis voor de echte shopper. Deze stad staat namelijk bekend om zijn kunst en zilverwaren. Je kan vrijwel overal wel mooie sieraden scoren, wat natuurlijk altijd goed is als cadeautje voor het thuisfront. Daarnaast kan je in Ubud ook kleding op maat laten maken tegen een leuke prijs, bijvoorbeeld een maatpak of zelfs schoenen.

Rondom Ubud zijn er diverse dorpjes te vinden met ieder een eigen specialisme. In deze dorpjes kan je goed terecht voor goud of zilver, maar ook houtenkunstwerken en maskers. De Ubud markt is ook een aanrader voor jong en oud.

Shoppen op Bali in Kuta

De westerse toeristen zullen zich helemaal op hun plaats voelen in het grote Kuta. In dit gebied zijn veel bekende winkelketens gevestigd, alleen moet je dan ook rekening houden met hogere prijzen zoals wij die in Nederland gewend zijn. Maar Kuta staat ook bekend om zijn antiekwinkels, waar je beslist een uniek product zal vinden.

Level 21 winkelcentrum

In Denpasar zal je het allerbeste winkelen in het Level 21 winkelcentrum. Weinig toeristen kennen dit overdekte winkelcentrum, maar je kan hier echt leuk shoppen. Dat komt omdat je geen namaakproducten zal tegenkomen, maar kwaliteit tegen lage prijzen. In Level 21 is een grote diversiteit aan winkeltjes, waaronder kledingwinkels en horlogewinkels.

Maar ook voor een hapje en een drankje heb je hier voldoende keuze. Wij raden je dan ook de ijs bar aan, waar je het echte Koreaanse ijs kan proeven. Maar ook de bekende ketens zijn hier gevestigd, zoals Starbucks en de Burger King. Op de begane grond zit nog een supermarkt. De kinderen kunnen zich vermaken in de arcadehal, waar je leuke prijzen kan winnen door spelletjes te spelen.

Beachwalk winkelcentrum

In Kuta is naast het strand het Beachwalk winkelcentrum te vinden. Dit is verreweg het mooiste, grootste en meest luxe winkelcentrum van Bali. Bekende merken zijn hier te vinden, waaronder Zara, Bershka en andere kledingmerken. In het midden van het winkelcentrum kan je een geweldige snoepwinkel bezoeken, waar ze allerlei Amerikaanse lekkernijen verkopen. In het foodcourt heb je een ruime keuze aan restaurantjes en fastfood ketens.

Zin in een rondreis op Bali ? Check dan onderstaande reisaanbieders:

0

Geef een antwoord

Goedkoperondreis.com