blog
Speciale kenmerken van gemarkeerde steden op de kaart van Thailand

Speciale kenmerken van gemarkeerde steden op de kaart van Thailand

Thailand, een klein onafhankelijk land, ligt in het hart van Zuidoost-Azië. In het oosten wordt het land begrensd door Cambodja en Laos, in het noorden door Myanmar (Birma) en Laos, ten zuiden door Maleisië en de Golf van Thailand en in het westen door Birma en de Andamanse Zee vertegenwoordigt de kaart van Thailand een klein landgebied.

Het wordt ook wel eens het gouden land genoemd, niet omdat er wat goud of ander edelmetaal in begraven ligt, maar vanwege een speciale glans, weerspiegeld door zijn vruchtbare rijstvelden, de warme gastvrijheid van de burgers en de zandstranden.

Een land boordevol charme

De kaart van Thailand vertoont honderden rivieren en kreken. De meerderheid hiervan bevindt zich in het noordelijke deel van het land. Roeiers bezoeken de plaats vaak om over het water van wereldklasse te peddelen. Sommige van de avonturenprogramma’s die zich concentreren op sportieve activiteiten in Thailand, spelen zich af in de watergolven van het land. Dit boeddhistische koninkrijk staat bij buitenstaanders bekend als een Siam. De aquamarijnzeeën en ongerepte stranden hebben, in aanvulling op de rijke cultuur, de winkelcentra en de kleurrijke markten, een charismatische invloed op zijn toeristen gelegd.

Thaise bestemmingen en eilanden

De verleidelijke mix van bestemmingen en eilanden heeft talloze toeristen aangesproken. Veel van deze toeristen keren nadien nog een keertje terug, of zelfs meerdere keren.

Bangkok

De hoofdstad van Thailand is een grootstedelijke stad en een van de meest fantastische plaatsen om te bezoeken in de hele Zuidoost-Aziatische regio. Sommige van de bezienswaardigheden van het land, zijn de mooiste van Azië. Ook biedt deze stad een geweldig avondleven, met livemuziek, bars, disco’s en nachtmarkten. Met andere woorden, het is ook bekend als een bruisende stad.

Chiang Mai

Chiang Mai is de noordelijke hoofdstad van Thailand, die favoriet is onder vele toeristen. Omgeven door bergachtig terrein, biedt het tal van bezienswaardigheden. De stad is beroemd om de leuke heuveltrekking-excursie, de speciale noordelijke cultuur en het handwerk. De enorme nachtbazaar is een van de beste plaatsen in Thailand om te winkelen voor zijn handwerk en kleding.

Nakhon Ratchasima

Nakhon Ratchasima is de derde grootste stad van Thailand. Enkele van de belangrijkste attracties op deze plek zijn de Khmer-ruïnes, de bossen, de watervallen, de heuvels en de dieren in het wild. Hier Kan je gemakkelijk verschillende producten van topkwaliteit tegenkomen, waaronder handwerk en zijdeweefproducten.

De stranden van Thailand

Daarnaast zijn er nog veel steden en attracties die beroemd zijn geworden onder de toeristen van het land. De stranden hebben de geest van veel reizigers gebalsemd. Deze zijn zo paradijselijk dat vele toeristen naar Thailand komen om enkel te genieten van het strand, het water en de zon. Zo is reizen naar Thailand een van de meest spannende en leuke ervaringen om jezelf te vernieuwen.

De touroperators:

0