blog
Uitgaan in Bali

Uitgaan in Bali

Leestijd 4 Minuten

De vakantiebestemming Bali is een walhalla voor iedereen die gek is op zon, zee en strand. Maar het is ook een cultuurrijke bestemming en een ultieme locatie voor de echte feestgangers. Miljoenen toeristen per jaar vieren hun welverdiende vakantie op het eiland en willen zo nu en dan ook wat stoom afblazen. Het nachtleven op Bali is daarvoor uitermate geschikt.

Uitgaan in Bali

In de verschillende bekende toeristische delen van Bali struikel je bijna over de uitgaansgelegenheden. In de late uurtjes kan je één van de vele barretjes bezoeken of een feestje bezoeken op het strand. Rond half acht in de avond begint het donker te worden op Bali en beginnen de eerste feestgangers zich te laten zien. De clubs en barretjes zijn tot laat in de nacht geopend, sommige zelfs tot de volgende morgen.

Lage prijzen

Bali is een voor Nederlandse begrippen goedkope vakantiebestemming. Natuurlijk kost de reis wel wat centjes, maar alle onkosten die je maakt op het eiland zelf zijn bijzonder laag. Je kan met zijn tweeën genieten van een diner voor ongeveer tien euro en een biertje kost vaak nog geen euro. Vaak stunten de uitgaansgelegenheden ook met drank, zo kan je bijvoorbeeld twee cocktails krijgen voor de prijs van één.

Populaire clubs

– Sky Garden

Sky Garden is verreweg de meest populaire nachtclub van Bali. De club is elke dag van de week geopend en sluit pas om 04:00 uur in de nacht. Deze nachtclub is gevestigd in het toeristische Kuta, zoals de meeste bekende clubs en discotheken. Er worden regelmatig speciale avonden georganiseerd met bekende internationale artiesten. Tussen 17:00 uur en 21:00 uur kan je hier ook genieten van een geweldig buffet. Normaliter komen er veel toeristen op deze club af, waaronder Nederlanders en Australiërs.

– Pyramid Club

Een andere bekende nachtclub in Kuta is de Pyramid Club. De lokale bevolking, toeristen en veel expats komen hier voor een onvergetelijk feestje. De club is dagelijks geopend en sluit pas om 07:00 uur. Het is een wat luxere uitgaansgelegenheid en dat zie je overal in terug. De bar biedt een ruim assortiment aan drankjes aan, waaronder aan diverse likeuren en de beroemde cocktails. Maar ook een Indonesisch biertje kan hier gewoon aan de bar worden besteld. De Pyramid Club kent een Egyptisch thema, dit zie je bijvoorbeeld terug aan het interieur. De prijen zijn redelijk, maar wel duur voor Indonesische begrippen.

– Boshe VVIP Club

De Boshe VVIP Club in Kuta is bijzonder groot en populair onder de toeristen. Dit komt vooral omdat bekende internationale artiesten hier regelmatig hun opwachting maken. Dankzij de indrukwekkende lichteffecten en de goede geluidsinstallatie is het echt genieten in deze nachtclub. Wil je liever zelf jouw zangkunsten laten horen, huur dan één van de vijftien karaokekamers af.

– Potato Head Beach Club

In Seminyak is de club Potato Head Beach te vinden. De club ligt net naast het strand en is de ultieme plek om eens helemaal los te gaan. De feestjes worden georganiseerd op het strand, maar dat is nog lang niet alles. Je kan feesten op het gigantische grasveld van de club, waar ook een prachtig zwembad is aangelegd. Bekende artiesten als Mark Ronson en Foster the People hebben hier al eens opgetreden. Daarnaast wordt hier ook jaarlijks een elektromuziek festival georganiseerd.

– Engine Room

De nachtclub Engine Room is vooral populair onder de jongeren. Deze club beschikt over drie verschillende verdiepingen en is elke dag geopend tot vier uur in de nacht. Deze nachtclub is trouwens te vinden in het centrum van het prachtige Legian. Qua muziek kan de bezoeker een mooie mix verwachten tussen diverse genres. Echt voordeeltje, jij kan hier gebruik maken van een promotie waarbij je het derde drankje gratis krijgt.

– The Mirror

Als jij gek bent op een gotische stijl, dan ben jij bij de nachtclub The Mirror aan het juiste adres. Deze club opent zijn deuren om 23:00 uur en sluit pas om 05:00 uur in de nacht. The Mirror is te vinden in de hoofdstraat van Seminyak en kent een unieke interieur. Het is één van de meest exclusieve uitgaansgelegenheden van de streek en daardoor ook wat prijziger. Maar een geweldige tijd, die heb je sowieso!

– Jenja Club

Een andere bekende nachtclub in Seminyak is de Jenja Club. Voor een feestje kan jij hier iedere woensdag en donderdag terecht van 22:00 uur tot 04:00 uur. In het weekend is de Jenja Club een uurtje langer geopend. Deze nachtclub beschikt over twee verdiepingen. De bovenste verdieping is eigenlijk meer een soort van luxe lounge, terwijl je op de benedenverdieping met de voetjes van de vloer kan gaan. Ze bieden hier een enorme keuze aan verschillende soorten cocktails aan, je moet er echt eentje hebben geprobeerd.

– Vi Ai Pi

De club Vi Ai Pi is te vinden in Legian en is erg bekend onder de hipsters. Het leuke is dat je er ook terecht kan voor een ontbijt, lunch of diner. De club is namelijk geopend vanaf 10:00 uur tot 04:00 uur. De bovenste verdieping is een geweldige club met live muziek. De bar is gigantisch en ook de cocktails zijn een echte aanrader. De club is het hele jaar elke dag geopend. Er worden ook wel eens speciale evenementen georganiseerd, waaronder modeshows.

– La Plancha Bali

De club La Plancha Bali is opnieuw een bekende feestgelegenheid in Seminyak. Elke dag van 10:00 uur tot 24:00 uur kan je hier terecht voor een hapje, drankje en een dansje. Wij raden je ook aan om vroeg in de ochtend te komen en van een ontbijtje te genieten met uitzicht over het fantastische zandstrand. De echte Balinese feestsfeer kan je beleven in La Plancha Bali.

– Gracie Kelly’s Pub

In het Bali Dynasty Resort in Kuta kan je ook als je geen logerende gast bent even binnenlopen. Dit is geen club, maar een echte Ierse pub. Het was ook gelijk de allereerste Ierse pub van het eiland en daardoor bekend onder de bezoekers. Je kan een heerlijke Guinness bestellen van de tap, maar er is ook nog een enorme selectie aan andere internationale bieren beschikbaar. Ieder avond is er een leuk optreden met Ierse muziek.

 

Al zin in een rondreis Bali? Kijk dan bij de volgende specialisten op dit gebied.

0

Geef een antwoord

Goedkoperondreis.com