blog
Vakantie Bulgarije

Vakantie Bulgarije

Leestijd 2 Minuten

Redenen om Sunny Beach in Bulgarije te bezoeken

Een vakantie in Bulgarije is gewoonweg niet compleet zonder een bezoek aan Sunny Beach en de directe omgeving. Hier is zoveel te zien, te doen en te beleven dat het werkelijk onvergetelijk is. Sunny Beach is niet voor niets dé trekpleister van het land. Als jij een rondreis door Bulgarije gaat maken, dan geven wij je wat redenen mee om zeker ook tijd door te brengen in de omgeving van Sunny Beach.

Genieten op het strand

Het is natuurlijk dé plek om te genieten van de kust. Je kunt er lekker luieren op het strand, waar je voor je gemak ook parasols en strandbedden kan huren. Op het strand zijn douches te vinden, zodat je lekker schoon weer door kan gaan voor ander vermaak. De kuststrook is in totaal ongeveer 8 km lang en er zijn veel waterattracties, bars, verhuurbedrijven en strandtenten te vinden zijn.

Nessebar aan de Zwarte Zee

Direct aan de Zwarte Zee, aan de zuidzijde van Sunny Beach, kan je Nessebar vinden. Nee, dit is geen uitgaansgelegenheid. Het is een prachtig vissersdorp dat al meer dan dertig jaar op de UNESCO Werelderfgoedlijst te vinden is. Dit is niet voor niets. Het dorpje heeft een verleden van ruim 3.000 jaar, en dit is goed te zien. Breng er een bezoek aan de Tempel van Apollo, aan de Stara Mitropolia Basiliek en aan diverse Hellenistische bezienswaardigheden.

Struinen over de boulevard

De boulevard van het altijd zonnige Sunny Beach is een echte beleving. Alles op deze boulevard is bontgekleurd, inclusief het publiek dat er te vinden is. Je kunt er dag en nacht terecht voor vertier, en het is zeker aan te raden om eens de tijd te nemen voor deze boulevard tijdens je rondreis door Bulgarije. Er zijn vaak spannende attracties te vinden en je kunt er plaatsnemen op de leukste terrassen. De boulevard sluit direct aan op het eveneens populaire Flower Street.

24 uur per dag vermaak op Flower Street

Flower Street is vooral voor de jongere vakantiegangers een geweldige plek. Dit is de hotspot waar alle uitgaansgelegenheden zich hebben verzameld. Het valt samen met de kleurige boulevard. Je hoeft zeker niet naar je hotel of accommodatie als je dat nog niet wilt, want diverse uitgaansgelegenheden zijn 24 uur per dag geopend.

Verkoeling in Action Aquapark

Als je jouw rondreis door Bulgarije in de zomer maakt, dan kan het behoorlijk warm worden. In Sunny Beach weten ze precies wat jij nodig hebt; verkoeling op een leuke manier! Koel lekker af in Action Aquapark, waar je kan genieten van veel verschillende glijbanen en andere waterattracties. Vermaak je hier onder meer in de Turbulence, met de Extreme, de Kamikaze, de Wave Pool en de Lazy River.

Ontdek Sunny Beach tijdens een vakantie Bulgarije

Een rondreis door Bulgarije is ideaal om de meest indrukwekkende bezienswaardigheden door heel het land te gaan ontdekken. Sunny Beach lijkt wel een landje op zich, waar je 24 uur per dag vermaak kunt vinden. Heb jij er al zin in? Vind dan nu direct jouw rondreis door Bulgarije via Goedkoperondreis.com.

Vergelijk hier direct alle reizen naar Bulgarije

 

Meer pagina’s over Bulgarije

Stedentrip Sofia

Rondreizen in Bulgarije

0
Goedkoperondreis.com