blog
Vakantie naar Maspalomas

Vakantie naar Maspalomas

Leestijd 1 Minuut

Nederlanders kiezen elk jaar opnieuw voor een vakantie naar Gran Canaria. Dat heeft enkele simpele redenen, zoals het heerlijke klimaat, de vriendelijke bevolking en de mooie zandstranden. Daarnaast beschikt het eiland over diverse bezienswaardigheden, leuke badplaatsen en prachtige resorts. Een van de bekendere badplaatsen is het mooie Maspalomas.

Deze plaats is erg divers, er is voor iedereen wel wat te doen. Breng een bezoek aan de oude vuurtoren, geniet van de rust in de duinen of kies voor de gezellige drukte in het enorme winkelcentrum Varadero. Een vakantie naar Gran Canaria en dan is het bijzonder Maspalomas is altijd een goede keus.

Rustige duinen in Maspalomas

Tijdens het zomerseizoen komen er ontzettend veel toeristen naar het eiland, maar in de winter is het juist lekker rustig. Dat terwijl er ook in de winterperiode genoten kan worden van een lekker zonnetje en wie wil dat nu niet? Wanneer er rond februari of maart een vakantie naar Maspalomas geboekt zal worden, dan is het nog steeds heerlijk vertoeven met een temperatuur rond de twintig graden. En ook dan kan er goed uitgerust worden langs het strand, Maspalomas kent zelfs het bekendste zandstrand van Gran Canaria.

Maspalomas beschikt over kilometers aan goed onderhouden en schoon strand. Aangrenzend kan er een wandeling worden gemaakt door het duingebied van deze streek. Vogelspotters kunnen hier hun hart op, aangezien enkele unieke vogels hier veel voorkomen. Duikers kunnen in deze badplaats duiken tussen de vissen, er leven hier namelijk enorm veel verschillende soorten vissen.

El Parque Botanico

Kan jij echt genieten van de natuur, ben jij een liefhebber van flora en fauna? Dan raden wij een bezoek aan het El Parque Botanico aan. Deze gigantische botanische tuin kent ruim zestig soorten palmen en planten. En nog fijner, de toegang is gratis. Let op, bekijk wel goed de openingstijden.

 

Vergelijk hier direct alle reizen naar Canarische eilanden

 

 

0