blog
Vakantieparadijs El Gouna Egypte

Vakantieparadijs El Gouna Egypte

Leestijd 1 Minuut

Het Vakantieparadijs El Gouna Egypte

Toen Samih Sawiris, een Egyptische tv-miljardair, twintig jaar geleden naar een aanlegplaats voor zijn jacht zocht is het stadje El Gouna ontstaan. Samen met Sawiris’ vrienden ontdekten ze de mogelijkheden van El Gouna. Op dat moment is El Gouna omgevormd van een stuk van de woestijn in een stuk paradijs. El Gouna is op dit moment een vakantieparadijs met prachtige golfbanen, luxe hotels, mooie stranden, luxe jachthavens, dure winkels en een groot aantal kuuroorden.

Vakantieparadijs El Gouna Egypte

Mangroovy Beach

In de lucht boven Mangroovy Beach zijn veel vliegers te zien. Het zijn de vliegers van de kitesurfers. Mangroovy Beach is een perfecte locatie voor kitesurfen. Je hoeft, als badgast zijnde, niet bang te zijn om een vlieger op je hoofd te krijgen. De kitesurfers moeten namelijk rekening houden met de mensen op het strand en in het water. Wil je absolute rust? Dan moet je niet naar Mangroovy Beach gaan. Het is hier namelijk 24 uur per dag een drukte van jewelste.

Abu Tig Marina

Vakantieparadijs El Gouna Egypte

In El Gouna’s Abu Tig Marina kan je genieten van de dure schepen die hier aangemeerd liggen. In de ochtend is het hier vrij rustig. De bemanning van de jachten zijn dan druk bezig de jachten blinkend schoon te maken. Ondertussen liggen de eigenaren op het strand, of ze zijn aan het shoppen of vergaderen. De toeristen drinken een drankje in een van de cafés van de jachthaven. ’s Avonds wordt het druk in Abu Tig Marina. De schepen leggen aan en de restaurants stromen vol. De restaurants in Abu Tig Marina behoren tot de besten van El Gouna in Egypte

Vergelijk hier direct alle reizen naar Egypte

 

0