blog
Xel-Ha Park Mexico

Xel-Ha Park Mexico

Leestijd 2 Minuten

Een vakantie in Mexico kan heel divers zijn. Zo is er de mogelijk om lekker van de zon te genieten en aan het strand te liggen, maar ook het land verkennen is aan te raden. Naast de archeologische plekken kan je natuurlijk ook naar pretparken. Het bezoeken van Xel-Ha park is zeker een aanrader. Dit mooie grote natuurreservaat kent veel activiteiten en doet het vooral bij kinderen erg goed. Een mooi blauwe lagune met daar omheen verschillende activiteiten.

Snorkelen in Xel-Ha Park Mexico

In de azuurblauwe lagune kan je snorkelen en opzoek gaan naar prachtige vissen. Gekleurde vissen, maar ook roggen en barracuda’s zwemmen hier rond. Je moet er wel rekening mee houden dat het zicht niet heel helder is. Als je voor het eerst het water in springt, dan heb je het idee dat je in een olie bad zwemt. Een soort oliewaas verschijnt er voor je duikbril. Het is echter geen olie, maar dit komt doordat zoet- en zoutwater hier bij elkaar komen. Je hoeft dus niet bang te zijn dat het water schadelijk voor je is. Snorkels en duikbrillen kan je gratis gebruiken in het park. Laat je bandje scannen en krijg snorkels, duikbrillen en flippers gratis. Deze dien je uiteraard wel weer terug te brengen. Daarnaast hoef je ook geen badhanddoek mee te nemen. Xel-Ha park biedt je ook handdoeken te leen aan.

All inclusive park Xel-Ha Park Mexico

Het is mogelijk om op verschillende manieren naar het park te gaan. Verblijf je in grote steden als Cancun of Playa del Carmen, dan kom je veel tentjes tegen waarbij je een excursie kan boeken. Je wordt bij het hotel opgehaald en aan het einde van de dag weer thuis gebracht. Onderhandel over de prijs, want bovenop de entreeprijs wordt een vervoerstoeslag gerekend. Het is uiteraard ook mogelijk om zelf met een huurauto naar Xel-Ha park toe te gaan. Andere mogelijkheden zijn de bus of taxi. Vergelijk van te voren eerst goed de prijzen met elkaar.

Eenmaal aangekomen hoef je verder nergens meer voor te betalen. Er zijn diverse activiteiten waarvoor je wel extra moet betalen. Denk aan zwemmen met dolfijnen en de zipbikes. Bekijk de website van te voren even goed om te zien waarvoor je extra moet betalen. Als je een ticket voor het park hebt gekocht kan je heel de dag gratis eten en drinken in Xel-Ha park. Er bevinden zich verschillende restaurants waar je zelf je eten kan opscheppen.
Voor het boeken van een rondreis Mexico moet je bij onze aanbieders zijn, wij hebben voor jou alle betrouwbare reisorganisaties op een rij gezet. Ook is een rondreis op maat een echte aanrader, deze rondreizen zijn vaak wat duurder, maar wel volledig gericht op jouw wensen. Wij hopen dat je een leuke rondreis naar Mexico kan vinden via onze website!

 

Vergelijk hier direct alle reizen naar Mexico .Je hoeft dan niet verder te zoeken en komt direct op de betreffende pagina van de touroperator uit

 

0

Geef een antwoord