Zomervakantie Kroatië

geplaatst in: blog | 0

Kroatië is een land vol met prachtige landschappen en een mooie natuur. Het land grenst aan de Adriatische Zee en kent een geweldig begroeid landschap. Kroatië is daarom een vakantiebestemming voor velen. Kroatië  ligt iets verder dan Italië en is een geweldige, zonnige en ook goedkope vakantiebestemming voor velen. Misschien boekt u ook uw volgende zomervakantie naar Kroatië? Het heeft alles wat u nodig heeft op een vakantie!

Waarom een zomervakantie Kroatië boeken?

Zomervakantie Kroatië

Kroatië is een land vol met cultuur. Het is een trots volk welke je ook in het Engels en het Duits kunt aanspreken. Vele Kroaten kun je op je zomervakantie Kroatië gewoon aanspreken. Een praatje maken ze graag waarmee u een speciaal tintje aan de vakantiereis krijgt. Kroatië is een land waar men de oude gebouwen nog heeft weten te behouden. Vakantiereizen naar Kroatië kenmerken zich hierdoor vaak en ook doordat het een goedkope vakantiebestemming is.

Ook kent Kroatië een uitstekende keuken. Het is een mengeling en mix van verschillende invloeden uit diverse landen. Misschien zijn er daardoor niet specifieke gerechten van Kroatië, ze zijn echter allemaal overheerlijk. Kies voor een heerlijke maaltijd! Kies voor de goede gerookte hammen, de salami’s met wat sterke drank! Of kies natuurlijk voor een biertje op uw zomervakantie in Kroatië.

Kroatië kent mooie stranden en ook prachtige bossen. Het is een land vol met diversiteit tussen de bergen en het mooie kustgebieden. Vele vakantiereizen nemen je graag mee naar al dit moois. Ook zijn er volop wilde dieren als de bruine beer en de grijze wolf in de bergen. Natuurlijk zijn er ook wilde zwijnen en herten. Het is werkelijk een geweldig land!

Je kunt plaatsen bezoeken zoals Dubrovnik, Porec,   Zagreb   Rovinj

Jouw volgende zomervakantie?

Zomervakantie Kroatië

Misschien ben je al overtuigd en boek jij je volgende zomervakantie ook naar Kroatië. Kroatië is een geweldige vakantie bestemming. Ontdek de vele vakantiereizen welke naar Kroatië leiden! Misschien wil je er vandaag nog een boeken?

 

Vergelijk direct alle rondreizen naar Kroatië

[sc:kroatie]

Op zoek naar meer informatie over rondreizen door Europa? Ga naar onze rondreis Europa pagina!
Ook hebben onze aanbieders SNP Reizen en Djoser Reizen een groot aanbod voor rondreizen naar Kroatië.

 

Volgen globetrotter:

Passie voor reizen

GoedkopeRondreis.com is een professionele reizenwebsite voor leuke rondreizen en stedentrips. Wij geven je informatie over alle bestemmingen in de wereld en zoeken bij alle bestemmingen de goedkoopste aanbieders. Wij streven er naar om onze bezoekers te helpen bij het vinden van een leuke reis en het geven van héél veel reisinformatie

Laatste berichten van