Goedkope rondreis Engeland

Goedkope rondreis Engeland

Lees onze 5 tips voor een onvergetelijke rondreis door Engeland

Engeland is een bestemming voor iedereen van jong tot oud. Er zijn veel uitgaansgelegenheden en winkelmogelijkheden, maar er is ook genoeg te vinden voor de cultuur snuivers en de natuurliefhebbers! Een rondreis Engeland is zo divers dat het voor iedereen een aanrader is. Je kan hieronder direct beginnen met het vergelijken van onze betrouwbare aanbieder of lees door om meer te weten te komen over een goedkope rondreis Engeland! Ga je met de auto klik dan op deze pagina

Wat te doen tijdens een rondreis Engeland?

Eerst onze 5 Tips!

Een rondreis Engeland is misschien niet het eerste waar je aan denkt, maar het is toch zeker de moeite waard om ook dit land eens goed te leren kennen. Engeland heeft ontzettend veel te bieden en het ligt niet al te ver van huis. Ideaal dus wanneer je een rondreis wilt maken zonder dat je lang moet reizen. Tijdens een goedkope rondreis Engeland kan je de meest uiteenlopende activiteiten ondernemen. Wij geven je graag 5 tips!

  1. Ontdek Shakespeare 

William Shakespeare is natuurlijk wereldwijd beroemd geworden als schrijver, en dit is niet voor niets. Als de meest geroemde schrijver van Engeland zette hij de mooiste stukken neer. Tijdens je rondreis door Engeland mag een bezoekje aan The Royal Shakespeare Company eigenlijk niet ontbreken. Dit toneelgezelschap behoort tot de meest beroemde en populaire toneelgezelschappen ter wereld. Uiteraard kan je ook Stratford-upon-Avon ontdekken, de geboorteplaats van Shakespeare.

Goedkope rondreis Engeland

  1. Zoek de wellness van Bath op

Natuurlijk moet je tijdens je rondreis door Engeland ook ruimte maken voor momenten van pure ontspanning. Hiervoor kan je uitstekend in de plaats Bath terecht. In het verleden werden hier de mooiste monumentale badhuizen gebouwd door de Romeinen. Deze Roman Baths zijn duizenden jaren oud. Uiteraard heeft de tijd ervoor gezorgd dat de kwaliteit verloren ging, maar de badhuizen zijn volledig in oorspronkelijke staat hersteld. Je kunt er nu optimaal genieten van welness. Daarnaast kan je een bezoek brengen aan het spacomplex en de sfeervolle Canary Teashop.

 

Goedkope rondreis Engeland

  1. De kustlijn van zuidwest Engeland

Natuurlijk wil je tijdens je rondreis door Engeland ook wat stukjes mooie natuur opzoeken. De stranden langs de zuidwest kust van het land zijn dan zeker een goede optie. Hier vind je de mooiste stranden die het land rijk is. Er zijn zeer grote en drukke stranden, maar er zijn ook kleine strandjes die je zomaar helemaal voor jezelf kan hebben. Deze kleine strandjes verdwijnen vaak volledig in zee als het vloed wordt.

  1. De Llandrindod Wells

Veel mensen bezoeken Llandrindod Wells om geneeskrachtig water te kopen. Dit bronwater zou een positieve werking hebben op diverse aandoeningen. Uiteraard is er meer reden om hier naartoe te gaan. Je kunt hier namelijk ook de mooiste gebouwen in Victoriaanse stijl bewonderen. Als je toch in deze omgeving bent, ga dan zeker ook even genieten van de luxe in St. Brides, een spahotel dat je laat wegdromen in thermale baden van waaruit je een indrukwekkend uitzicht hebt.

  1. Het antiek van East Anglia

Ben je een groot fan van antiek? Dan mag je East Anglia niet overslaan tijdens je rondreis door Engeland. Hier vindt je de meest sfeervolle antiekwinkels en antiekveilingen. Deze zijn te vinden in meerdere dorpen en stadjes in East Anglia, waaronder ook in het historische en zeer indrukwekkende dorp Long Melford.

Goedkope rondreis Engeland

Hoe gemakkelijk is Engeland te bereiken?

Engeland dat aan de overkant van onze Noordzee ligt, is een zeer uniek land waar traditie en nieuwe trends hand in hand gaan. Het is makkelijk te bereiken met de trein, boot of vliegtuig. Door de korte reistijden geeft een rondreis door Engeland de mogelijkheid voor een goedkoop en leuk weekendje weg,

Wat heeft Engeland te bieden?

Als jij gaat rondreizen door Engeland heb je de mogelijkheid veel landschappen en steden te ontdekken. Indien je de natuurgebieden bezoekt in het centraal gelegen Lake-District zal je merken dat het heerlijk vertoeven is in Engeland. Als jij gaat rondreizen door Engeland zal je ook merken dat Engeland niet altijd een koud en nat land is zoals Nederland, Als je naar de badplaatsen in het zuiden gaat, kan je zelfs palmbomen vinden! Het zuiden van Engeland is daarom ook echt een aanrader als je gaat rondreizen door Engeland. Door het mooie landschap, kuststrook en de leuke stadjes zoals Cornwall, Devon en Kent is er zat te ontdekken. Ook kan je jouw rondreis uitbreiden met een rondreis Schotland of Ierland!

Ook is Cornwall een echte aanrader als afsluiter op jouw rondreis Engeland!

Wandelen in Engeland

Goedkope rondreis Engeland

Engeland kent vele natuurgebieden waar je fantastisch kunt wandelen. Van ruige kustlijnen tot prachtige meren en glooiende groene heuvels, Engeland heeft het allemaal! Zo vind je in het noordelijk gelegen Northumberland de Hadrian’s Wall. Dit is een 135 kilometer lange muur die van oost naar west loopt. Meer naar het zuiden ligt Keswick’s Lake District, waar meren, kleine schuurtjes en weilanden worden omringd door machtige bergen.

In het zuid-westen bij Cornwall vind je tenslotte het South West Coast Path. Deze route is ruim 1000 kilometer lang en leidt je langs de ruige kliffen van de Engelse westkust. Engeland heeft de reputatie erg nat en koud te zijn. Dit hangt natuurlijk van het seizoen af, maar ook van de regio waar jij je in bevindt. Wanneer je gaat wandelen in Engeland is het daarom belangrijk om goed gekleed op pad te gaan. Houd daarnaast vooral de actuele weersvoorspellingen in de gaten!

De prachtige steden van Engeland

Als je een rondreis Engeland maakt kan je niet om Stedentrip Londen heen. Londen is een van de mooiste en veelzijdigste steden van de wereld. Het geeft jou de mogelijkheid:

  • De informatierijke geschiedenis van Engeland te ontdekken
  • Oneindig door te blijven winkelen
  • Uit te gaan in een van de vele clubs
  • Heerlijk rondwandelen

Ook zijn de steden Newcastle, Liverpool, Oxford, Canterbury en York zeker een bezoek waard tijdens jouw rondreis door Engeland. Om in zo’n wijde omtrek te rondreizen door Engeland kan je natuurlijk altijd een auto huren! Daarnaast is het openbare vervoer ook perfect georganiseerd in Engeland.

Bezienswaardigheden die je niet mag missen

Als je gaat rondreizen door Engeland zijn er tal van bezienswaardigheden te ontdekken en om te bezichtigen, hieronder vindt je de bezienswaardigheden die jij volgens ons een bezoekje zou moeten brengen als je op een rondreis Engeland gaat.

Ten eerste raden wij aan om de Big Ben te bezichtigen. Grote kans dat je hem ziet staan als jij een rondreis Engeland maakt, maar vergeet dan niet ook een bezoekje te brengen aan het prachtige gebouw.

Botanic garden is een park gelegen in Cambridge. Het bevindt zich iets buiten het centrum van de stad. Dit park verwelkomt maar liefst 100.000 mensen per jaar. Het paradijselijke park bestaat uit aangelegde perken waaronder het welbekende: Rock garden, dit stukje bevat alle Alphen planten uit alle bergen wereldwijd. Ook zijn er tal van andere collecties te vinden in Botanic garden.

Buckingham Palace is ook zeker een bezienswaardigheid die je niet mag missen. Buckingham Palace is een van de bekendste paleizen wereldwijd, wanneer je het paleis van dichtbij ziet als jij een rondreis Engeland maakt, snapt je ook direct waarom!

Goedkope rondreis Engeland

Middenin Londen vindt je een wat minder groot park. Dit park gaat onder de naam Greenpark en is ongeveer 53 hectare groot. Van oorsprong was het een moerasachtige begraafplaats, maar dat is zeker niet meer terug te herkennen!

Voor de oorlogsliefhebber is er het Imperial War Museum. In dit Museum zal je veel leren van alle hoogtepunten uit de geschiedenis. Ook hebben ze grote collecties aan kleding, wapens en zelfs tanks!

Interesse gekregen om een rondreis Engeland te maken?

Mocht u interesse hebben in een rondreis Engeland dan raden wij jou aan om te gaan vergelijken bij onze aanbieders. Zodat je gemakkelijk de leukste en goedkoopste rondreis kan boeken.

Volop inspiratie voor je rondreis door Engeland

Met deze tips heb je waarschijnlijk al helemaal zin in je rondreis door Engeland. Natuurlijk kan je direct aan de slag gaan om jouw ideale reis voordelig te reserveren

Vergelijk hier direct alle reizen naar Engeland

 

Vergelijk hier direct alle reizen naar Londen

Goedkoperondreis.com