Goedkope rondreis Ierland
5 (100%) 1 vote5

goedkope rondreis ierland

Ierland is een land dat beschikt over veel natuurschoon, labyrintachtige grotten, waterwegen van kristal en mysterieuze landschappen, ideaal dus voor een rondreis Ierland. De bevolking van Ierland is behulpzaam, relaxed en sympathiek. Ontdek het land Ierland met een rondreis! Je kan hieronder direct reisaanbieders vergelijken naar Ierland of meer te weten komen over Ierland in dit artikel.

Natuur in Ierland

Voor natuur in Ierland moet je niet in het binnenland zijn. De geweldige stukjes natuurschoon zijn te vinden aan de westkust van zuid naar noord. Het zuiden van de westkust is voor diegene die van natuur houden, maar ook willen genieten van goede restaurants en hotels. Het noorden van Ierland is echt puur voor de natuurliefhebbers, het Noorden beschikt ook over de meeste ongerepte natuur, in het zuiden word dit met de dag minder door het massatoerisme.

De beste tijd voor een rondreis Ierland is tijdens het voorseizoen. Het is dan vaak al heerlijk weer en je ontwijkt de druktes van de drukke toerisme maanden.

Een paar natuur hoogtepunten voor een goedkope rondreis Ierland zijn:

  • Wicklow, geweldig voor dagtochten met een gehuurde auto.
  • Killarney een toeristische plek, maar zeker de moeite waard is een oeroud eikenwoud met meren en prachtige vergezichten. Het natuurpark in Killarney is zeker de moeite waard.
  • Glendalough is een prachtige vallei met een groot meer, dit natuurpark is echt een bezoek waard.
  • Voor de fietsers/mountainbikers is het natuurpark Connemara National Park de perfecte bestemming. Geweldige natuur met de typische anonieme dorpjes

De hoofdstad Dublin

De hoofdstad Dublin is een must see in Ierland. De hoofdstad staat beter bekend als de stad van de levende cultuur en wordt doorsneden door de rivier de Liffey. Een stedentrip van 2 dagen is de beste manier om de stad Dublin te ontdekken. Dublin beschikt onder andere over oude kastelen en kathedralen(net als de rest van Ierland) en is een verrassend groene stad.

De hoogtepunten van Dublin

St Patrick’s Cathedral, De grootste kerk van Dublin

  • National Gallery of Ireland, een galerij dat beschikt over veel nationale kunst. Ook zijn er kunstwerken te vinden van Vermeer, Monet en Caravaggio.
  • Guinnes Storehouse, het welbekende biermerk Guinese heeft in Ierland zijn eigen museum, leer het bouwproces kennen en proef het beroemdste biertje van Ierland.
  • Dublin Castle, is een must see als je in Ierland bent dan wil in Dublin. Dit Normandische fort is rond de 13e eeuw gebouwd en uitgebreid tot de 19e eeuw. Het kasteel staat symbool voor een zeven eeuwen lange overheersing van Ierland.
  • Merrion Square, voor de wijnliefhebbers een leuke bestemming, geniet van een wijntje in een van de vele restaurants.

Natuurlijk is er nog veel meer te beleven in Dublin!

Een goedkope rondreis Ierland boeken?

Wil jij een rondreis gaan boeken naar Ierland? Dan is het belangrijk goed te vergelijken bij onze reisorganisaties. Door de grote prijsverschillen en de verschillen tussen individuele rondreizen en georganiseerde rondreizen is het belangrijk dat je alles goed vergelijkt. Wij hopen dat je een leuke rondreis naar Ierland kan vinden op goedkoperondreis.com.

 

Vergelijk hier direct alle reizen naar Ierland. Je hoeft dan niet verder te zoeken en komt direct op de betreffende pagina van de touroperator uit

 

echtierlandkras-logo-300x175tui-logo-2vakantiexperts-logo-300x175dejongintra-logo-300x175evaneos

 

Vergelijk rondreis bestemmingen in Groot Brittannië:

 

Vergelijk hier direct alle reizen naar Dublin. Je hoeft dan niet verder te zoeken en komt direct op de betreffende pagina van de touroperator uit

 

tui-logo-2stedentrips-300x175bebsy-logo-300x175dejongintra-logo-300x175vakantiexperts-logo-300x175gasamen-logo-300x175