Goedkope rondreis Sardinië

Goedkope rondreis Sardinië

Sardinië is een groot eiland dat bij Italië hoort en midden in de Middellandse zee ligt. Door deze locatie is het weer op het eiland altijd zeer aantrekkelijk. Hoge temperaturen en mooi weer zijn daarom geen uitzondering op het eiland. Om deze reden kiezen veel liefhebbers van strand en zon Sardinië als hun bestemming!

Strand en zee zijn vaste begrippen die voorbij komen als mensen een goedkope rondreis Sardinië boeken. Geen wonder, want het eiland heeft vele mooie stranden die liggen naast de altijd helder kleurende Middellandse zee. Door deze zee heerst er een Middellandse zee klimaat op het eiland, wat de dagjes strand nog fijner maakt! Hieronder kan je direct beginnen met het vergelijken van rondreizen door Sardinië, ook kan je meer leren over Sardinië in dit artikel.

Genieten, uitrusten en relaxen

De meeste mensen kiezen voor een rondreis Sardinië om uit te rusten. Dit kan goed op het eiland, want er zijn tal van stranden, luxe hotels en luxe resorts om lekker te relaxen en uit te rusten. De stranden bieden zo de ideale plek om bij te bruinen in de zon. Verder bieden de hotels ook de plaats om te zwemmen en aan het zwembad te liggen. De resorts bieden ook de mogelijkheid om luxe te eten en lekker bij te komen in de heerlijke bedden.

Voor de sportievere mensen zijn er tijdens een rondreis ook leuke activiteiten om de tijd te doden. Zo kan je snorkelen in de prachtige zee, of kanoën op het water. Het is ook mogelijk om een bootje te huren en met vrienden de zee op te gaan en daar lekker te zwemmen.

Veel kinderen vinden het ook leuk om naar het waterpark Water Paradise te gaan. Dit is een groot park met veel glijbanen en zwembaden. Dit is dus de ideale plek om af te koelen en om te genieten van de leuke glijbanen.

Gezinnen kunnen ook een leuke boottocht maken naar de speciale rotsen en baaitjes genaamd Grotte del Bue Marino. Deze rotsen liggen op een met de auto onbereikbare plek, daarom kunnen toeristen er alleen komen met een bootje. Vroeger leefde er zeehonden in deze rotsen, maar nu is het een toeristische attractie waar toeristen kunnen genieten van het heldere water en een douche kunnen nemen onder de waterval.

Rondreizen op Sardinië

Er zijn ook veel toeristen die kiezen voor een rondreis Sardinië. Zij kunnen bijvoorbeeld met een huurauto verschillende stadjes en dorpjes langs gaan. Dit is leuk, want elk dorpje en stadje is weer anders. Zo zijn er veel dorpjes met gezellige winkelstraatjes en leuke winkeltjes. Er zijn ook stadjes met traditionele markten waar bijzondere lokale producten te koop zijn. Een rondreis Sardinië is ook leuk in combinatie met een rondreis Sicilië!
Volgens onze adviseurs is de beste aanbieder voor Sardinië en Sicilië : Tururi Reizen

Bijzondere ervaringen op het eiland

Sardinië is niet zomaar een stuk land, nee het is een eiland. Dat betekent dus prachtige uitzichten op het strand en leuke diners in de visrestaurants. Het is overigens ook goed mogelijk om zelf verse vis te kopen. Er zijn namelijk veel kraampjes die vis verkopen dat net uit de zee is gevist! Verser is het niet te krijgen! Sardinië is dus een vakantiebestemming die voor zowel zon liefhebbers als backpackers de ideale plaats is!

Voor het boeken van een rondreis Sardinië, raden wij jou aan om goed te vergelijken bij onze aanbieders. Zo zal je al snel merken dat het aanbod per aanbieder flink verschilt, ook kunnen de prijzen voor rondreizen door Sardinië flink uiteenlopen. Wij hopen dat je een leuke rondreis Sardinië hebt kunnen vinden op onze website! De beste rondreis Sardinië aanbieders: Tui en Kras!

 

Vergelijk hier direct alle reizen naar Italië. Je hoeft dan niet verder te zoeken en komt direct op de betreffende pagina van de touroperator uit