Goedkope rondreis Toscane

Goedkope rondreis Toscane

Een relatief gezien goedkope rondreis Toscane is een rondreis naar tal van natuur reservaten, heerlijke wijnen, indrukwekkende bezienswaardigheden en een gastvrije bevolking. Toscane is een veel gezocht gebied in Italië en is door zijn veelzijdigheid het meest bezochte gebied in Italië. Hieronder kan je direct beginnen met het vergelijken van rondreizen door Toscane, of leer meer over Toscane in dit artikel!

De natuur van Toscane

Toscane is welbekend door zijn grote aantal natuurparken, 2 hiervan zijn beschermd door het wereld natuur fonds. Een van de meest gezochte natuurparken in Toscane is Lago di Burano, vroeger was dit een gigantisch jachtgebied, maar nu is het een top natuur bestemming met honderden dier soorten, 400 hectare prachtige natuur en daadwerkelijke schitterende lagune. Doordat dit park erg groot is, raden wij aan bij je eerste bezoek samen met een gids het park te leren kennen, hierdoor leer je alle plekjes kennen en kan je daarna gemakkelijk zelf op pad!

Overige bestemmingen in Italië: Italiaanse Bloemenrivièra, Sicilië of de prachtige stad Rome!

Aan de kust van Elba vind je 6 bijzondere parken, deze behoren toe aan de Val di Cornia. Deze parken geven jouw de gelegenheid duizenden jaren terug te gaan in de tijd, je vind hier 3 musea, archeologische opgravingen en informatie centra.

De historische stad Florence

Tijdens jouw goedkope rondreis Toscane kan je niet om de historische stad Florence heen. De stad zou ver bovenaan jouw lijstje moeten staan als je een rondreis maakt door Toscane. De stad erkent zich door zijn architectuur, geschiedenis, cultuur en kunst. In Florence vind je ook de meest beroemde kunstgalerij in de wereld: Uffizi! Ook is het in Florence heerlijk eten en wijn drinken, het word ook niet niets voor niets door miljoenen toeristen per jaar bezocht!

Voor diegene die ervan houden lekker te wandelen, raden wij de stad Cortona aan. Cortana is een staat bestaand uit veel historische smalle straatjes. Er zijn is de stad Cortana veel wandelingen te boeken, een gids zal je dan langs alle hoogtepunten brengen, dit is een aanrader want het is niet gemakkelijk navigeren door Cortana.

Bezienswaardigheden in Florence en Pisa

Een van de meest bekende bezienswaardigheden in Florence is de scheefstaande toren van Pisa, in Pisa is naast de toren nog veel meer te ontdekken, zoals kerken, paleizen, pleinen en prachtige bruggen. Ook zijn er zat winkelmogelijken en leuke restaurantjes!

Grotta del Vento is een bijzondere grot te vinden in het noorden van Toscane. Om de grot te bereiken zijn er verschillende routes te volgen, voor de familie zijn de gemakkelijke routes, en voor de mensen die in kleine groepen wandelen de wat moeilijkere routes, de moeilijke routes brengen je wel langs de mooiste natuur. De grot bestaat uit Stalagmieten en Stalactieten en een negentig meter grote bron.

Toscane bezit ook over meerdere eilandjes: Elba, Giannutri, Giglio, Pianosa en Montechristo. Deze eilanden zijn perfect voor diegene die op zijn naar de heerlijke rustgevende baaien. Op de eilanden vind je rust en natuur, met leuke restaurantjes.

Een rondreis Toscane boeken

Ben je eruit en ga je een rondreis boeken naar Toscane? Dan raden wij jou aan goed te vergelijken bij onze aanbieders. Op deze pagina vind je de reisaanbieders naar Toscane, zoals Kras of Tui. Op onze reisorganisatie pagina vind je alle aanbieders om daadwerkelijke alle organisaties te kunnen vergelijken. Wij van GoedkopeRondreis.com hopen dat je een leuke rondreis naar Toscane vind!

 

Vergelijk hier direct alle reizen naar Italië. Je hoeft dan niet verder te zoeken en komt direct op de betreffende pagina van de touroperator uit