Koning Aap is jouw specialist voor verre reizen. Met deze touroperator ga je echt op reis en heb je de tijd van je leven. Ook voor gezinnen is er genoeg te beleven en is er een ruime keuze aan reizen. Een 8 daagse familiereis boek je al vanaf € 995,00 en natuurlijk zijn er genoeg leuke activiteiten voor de kinderen.

KoningAap is niet voor niets 3 jaar op rij verkozen tot de beste Kids vakantieaanbieder van het jaar in de categorie verre reizen. Koningaap weet hoe ze de leukste en meest betaalbare rondreizen kunnen organiseren voor elke leeftijd. Je kunt natuurlijk ook op een groepsreis van Koning aap gaan. Deze zijn er al vanaf slechts € 695,00 voor 16 dagen. Zo haal je absoluut het optimale uit jouw vakantiegeld.

De betrouwbaarheid van Koning Aap

KoningAap is een reisorganisatie waar je echt op kunt vertrouwen. Door de specialisatie van Koningaap in verre rondreizen kom je op de mooiste plekken en leer je veel over het land. Mocht er zich een calamiteit voordoen dan komt reisorganisatie snel in actie om jouw (en je kinderen) op de juiste manier te helpen, zodat je snel weer kunt genieten van jouw rondreis. Daarom is de reisorganisatie ook aangesloten bij SGR, ANVR en het calamiteitenfonds reizen. Koning aap kan ook jouw visum voor je regelen en jouw helpen aan de juiste vaccinaties. Wil je een betrouwbare en leuke reis, boek dan snel via de button op deze pagina!

Vergelijk direct de reisorganisatie Koning Aap!Koning-aap-Logo

rondreizen aanbieding

[rwp-review id=”0″]