Livada Travel is een reisbureau dat geheel onafhankelijk opereert. Ze functioneren als een zeer betrouwbaar en deskundig intermediair tussen de grote touroperators en zijn klanten. Lavida travel staat erom bekend hoge kortingen te geven op cruises, stedentrips, zonvakanties, rondreizen en vakanties met gebruik van eigen vervoer. Ze bieden ook extra persoonlijke service en advies. En een loyaliteit programma voor haar klanten.

Lavida Travel heeft om zijn kwaliteit en betrouwbaarheid te garanderen meer dan 3000 beoordelingen online staan. Hieruit komt naar voren dat Lavida een hoge mate aan klanttevredenheid heeft. Veel van de reviews over Lavida Travel worden ook geplaatst op de website van Lavida zelfs, hier zal je ook slechtere reviews tegenkomen.

Als lid van SGR en AVNR is Lavida  een zeer betrouwbaar reisbureau.

Bekijk snel de website van Lavida en boek een leuke rondreis!Lavida Travel

rondreizen aanbieding

Algemene informatie over Lavida Travel

Lavida staat erom bekend dat zei altijd ernaar streven de voordeligste reizen aan te bieden. Doordat Lavida samenwerkt met andere reisorganisaties en zij hierover commissie krijgen, wordt deze commissie gedeeld met de reiziger zodat de prijs gegarandeerd lager is dan bij andere aanbieders. Mocht je een reis elders goedkoper vinden dan is er in overleg met Lavida  mogelijk de reis nog goedkoper te krijgen.

Naast de voordelige prijzen staat service bij Lavida hoog in het vaandel. Ze zijn daarom ook elke dag bereikbaar van 9:00 tot 21:00 en zijn ze altijd bereid al jouw vragen zo adequaat mogelijk te beantwoorden. Ga dus snel naar de website van Lavida Travel en ga in overleg voor de perfecte rondreis!

[rwp-review id=”0″]