Rondreis Amerika Westkust

Rondreis Amerika Westkust

Een rondreis door de Amerika Westkust kenmerkt zich door zijn prachtige nationale parken en wereldsteden. Een rondreis door door de Amerikaanse Westkust gaat voornamelijk over de staten Californië, Washington en Oregon. Ook tellen veel toeristen Hawaï en Alaska mee aan de Amerika Westkust. Je kan hieronder direct aanbieders naar de Amerikaanse Westkust vergelijken of leer in dit artikel meer over rondreizen door Amerika’s Westkust.

Rondreis mogelijkheden aan de Westkust van Amerika

Een rondreis Amerika Westkust is het beste te maken in combinatie met een autorondreis, zo is het voor jou gemakkelijk om je te verplaatsen tussen de velen steden en dorpen. Verblijf op meerdere plaatsen is om die reden ook een echte aanrader, doordat Amerika groot is en omdat er ontzettend veel te doen valt is het niet aangeraden lang op 1 plek te blijven. Onze aanbieders kunnen de verblijf plaatsen voor jou regelen, ook is het een aanrader om er een georganiseerde stedentrip bij te boeken, zo zal je niks van de prachtige steden missen.

De beste rondreizen om te maken in de Westkust zijn rondreizen die ongeveer 17 tot 23 dagen in beslag nemen, starten in Californië en eindigen in Las Vegas (of andersom) Is de beste manier om alle gebieden in de Westkust te bezoeken(met je eigen gehuurde auto).

Een rondreis door de Westkust kan makkelijk gemaakt worden in een rondreis door de Oostkust van Amerika.

De steden van de Amerikaanse Westkust

Wanneer je gaat rondreizen door de Amerika Westkust zijn er veel populaire steden te vinden, zo is er Los Angeles, hier is natuurlijk ook het beroemde Hollywood te vinden, naast uitstekende uitgaansgelegenheden heeft Los Angeles veel Musea en bezit het over een van de meest populaire stranden in de wereld: Venice Beach.

Las Vegas is de stad van het gokken en uitgaan. Zo kan je langs gaan bij de populaire casino’s: Bellagio, The Mirrage of Ceasars Palace. Naast het gokken en uitgaan kan er ook genoten worden van kunst, dit is het beste te vinden in The Smith Center, hier vind je onder andere openluchtconcerten en straatmuzikanten. Voor een mooi overzicht over Las Vegas, moet je bij The Stratosphere Observation Deck zijn, deze 350 meter hoge toren geeft jou een prachtig overzicht over Las Vegas.

Wil jij meer informatie over de steden in de Amerikaanse Westkust? Ga dan naar onze aanbieders in dit artikel.

Natuurparken

Naast de vele grote steden en vele prachtige stranden zijn er aan de Amerika Westkust tijdens jouw rondreis ook veel prachtige natuurparken te vinden. Zo is er het natuurpark Yosemite, dit natuurpark mag ik denk wel het mooiste natuurpark van West Amerika noemen. Yosemite is een druk bezocht natuurpark en trekt maar liefst 3 miljoen bezoekers per jaar. In dit park kan onder andere gekampeerd worden, gevist en natuurlijk heerlijk gewandeld worden.

Het hoogtepunt van een rondreis Amerika Westkust is voor veel mensen wel de Grand Canyon, bij de Grand Canyon vind je de prachtige natuurparken Yosemite en Sequioa Park. Veel uitleg is denk ik niet nodig over de Grand Canyon.

Wil jij een rondreis maken door de Amerikaanse Westkust? Dan raden wij jou aan om goed te gaan vergelijken bij onze aanbieders, ook zijn er op onze website veel rondreis aanbieders te vinden die rondreizen op maat aanbieden. Zo kan je een rondreis boeken volledig gericht op jouw wensen.

Vergelijk hier direct alle reizen naar Amerika