Rondreis Miami, de stad van zon, zee en strand

Rondreis Miami, de stad van zon, zee en strand

Miami is de stad van zon, zee en strand. De stad van het uitgaan en een zeer populaire rondreis bestemming in Amerika. Naast de vele stranden en discotheken is er ook zat te beleven aan cultuur. Zo zijn er in Miami veel interessante musea te vinden en culturele evenementen. Als jij een rondreis Miami wilt boeken kan je direct beginnen met vergelijken hieronder.

De staat Florida

De bruisende stad Miami ligt in de staat Florida. Je vliegtuig land op de luchthaven van Miami zijnde Miami International Airport. Het grappige is dat mensen die gaan rondreizen door Florida vaak gaan voor de vele natuurparken. Miami is echt een stad om even helemaal los te gaan en dan weer terug te natuur in te gaan.

Bezienswaardigheden in Miami

Ook al zijn er veel geweldige stranden in Miami het zwembad Venetian Pool is een veel bezochte bezienswaardigheid in Miami. Dit grote openluchtzwembad word gevoed door ondergrondse water bronnen en bezit over fonteinen, watervallen en grotten.

Little Havana is een veel bezochte wijk in Miami, Little Havana is een wijk vernoemd naar de hoofdstad van Cuba en is een leuke beurt om een uit eten te gaan. In Little Havana word voornamelijk Spaans gesproken en de gerechten zijn gebaseerd op de Cubaanse menukaart.

Mocht je op jouw rondreis kinderen mee hebben, dan is Jungle Island een leuke bestemming. Jungle Park is een dierenpark met vele duizenden vogels en tientallen flamingo’s.  Ook vind je er speciale dierenshows met tijgers en leeuwen.

Een rondreis Miami boeken?

Als jij van plant bent te gaan rondreizen door Miami, dan raden we je aan goed te vergelijken bij onze aanbieders. Ook geeft ons artikel over Florida meer inzicht over wat er allemaal mogelijk is in de nabije omgeving van Florida.

Een Rondreis Florida boeken?

Als jij echt van plan bent te gaan rondreizen door Florida, dan raden wij aan om al onze aanbieders goed te vergelijken. Wij hebben een overzicht van alle reisorganisaties die een rondreis Florida aanbieden, klik snel op de button hieronder om te gaan vergelijken!

Vergelijk hier direct alle reizen naar Florida

 

 

 

 

 

Goedkoperondreis.com