Rondreis New York

Rondreis New York

Rondreis New York, de nummer 1 stedentrip bestemming

New York is de nummer 1 stedentrip bestemming wereldwijd. New York staat bekend als een stad waar op elke hoek wel wat te beleven valt. Met een rondreis New York vind je onder andere het Vrijheidsbeeld, Brooklyn bridge, Carnegie Hall en Central Park. Bij onze aanbieders vind je het aanbod naar New York, ook is het mogelijk een vliegticket + Hotel te boeken.

Bezienswaardigheden New York

Het Empire state building is een van de meest bezochte bezienswaardigheden voor mensen die een rondreis New York maken. Dit gebouw met maar liefst 103 verdiepingen bevind zich middenin Manhattan. Klim naar de top en geniet van een geweldig uitzicht over New York!

Central Park is een top bestemming om even tot rust te komen van alle drukte in New York. Het park is perfect om even te gaan fietsen of wandelen. Een leuke route om te fietsen is door het Central Park en dan langs de in de buurt liggende bezienswaardigheden: Metropolitan museum of Modern Art, Belvedere Castle en de kermis.

Bronx Zoo is een 107 hectare groot dierenpark met maar liefst 4000 verschillende dieren! In dit gigantische dierentuin ontdek je veel nieuwe dieren en zijn er veel leuke bezigheden, zoals dierenshows en attracties.

Uitgaansleven in New York

Na een geslaagd dagje te hebben genoten van cultuur of winkelen op 5th Avenue, kun je ’s avonds terecht bij ontelbare restaurantjes. Er heerst een divers culinair aanbod, waar zelfs voor de vegetarische toeristen voldoende keuze is. Geniet van de kenmerkende New Yorkse specialiteit, de bagel, belegd met roomkaas, gerookte zalm en ui. Of probeer een pizza met dunne bodem. Ook een hotdog kan niet achterblijven. Deze en andere welbekende Street Food kun je krijgen bij de vele kraampjes die door de stad staan uitgestald.

Na het dineren kun je je uitleven in de vele gezellige buurtcafés, loungebars of hippe nachtclubs en discotheken. Indien je liever naar een theatervoorstelling gaat, dan vind je de theaters van Broadway in het Theatre District en op Times Square. Meer informatie kun je ook vinden op onze rondreizen pagina Noord Amerika

 

Vergelijk hier direct alle reizen naar New York

 

Rondreis Amerika informatie op gebied:

Er zijn diverse voordelen om online je tickets of activiteiten al vooraf te boeken, zeker als je New York gaat bezoeken in de schoolvakanties.

Je bespaart kostbare vakantie tijd omdat je in New York niet op zoek hoeft naar verkooppunten.
Bij diverse activiteiten kun je zelfs kiezen voor een ” niet in de rij ” ticket waardoor je ook niet in de vaak lange wachtrijen hoeft te gaan staan bij de kassa van populaire attracties.
Door vooraf al te boeken weet je ook zeker dat je plek gereserveerd is. Hierdoor wordt vaak teleurstelling voorkomen op bestemming omdat populaire activiteiten vaak volgeboekt zijn.
En, natuurlijk het gemak! Je kunt je in alle rust voorbereiden op je trip en kiezen uit een zeer gevarieerd aanbod . En op bestemming, geniet je dan van een zorgeloze trip waarin alles al is geregeld.

Goedkoperondreis.com