Rondreis Turkije 8 dagen

Rondreis Turkije 8 dagen

Van plan om een leuke goedkoperondreis te maken door Turkije? In 8 dagen tijd kan er veel van dit prachtige land ontdekt worden! Wanneer je 8 dagen de tijd hebt om Turkije te ontdekken, is het aangeraden jouw rondreis te maken langs de kust. Vlieg van Amsterdam naar Istanbul en reis dan in 8 tot 10 dagen naar Kusadasi. Tussendoor zijn er veel mogelijkheden voor excursiereizen, die vaak al van te voren bij onze reisaanbieders geregeld kunnen worden.

Voor mensen die meer tijd hebben, bijvoorbeeld 19 tot 22 dagen, is het aangeraden een rondreis te maken door heel Turkije. Hierbij zal je langs prachtige natuurgebieden gaan en is er de mogelijkheid Cappadocië te ontdekken.

Hoe ziet zo’n 8 daagse rondreis Turkije eruit?

Het is aangeraden jouw rondreis te beginnen in de sprookjesachtige stad Istanbul. Istanbul is een erg veelzijdige stad, doordat het half in Azië ligt en half in Europa. Er zijn mogelijkheden voor geweldige boottochten langs de mooiste wijken, het bezoeken van prachtige moskeeën en antiekwinkels. Ook is het natuurlijk heerlijk om langs het water een kopje thee te drinken.

Een paar hoogtepunten in Istanbul:

De Blauwe moskee
De wijk Sultanahmet
De gezellige bazaars
Het lokale voedsel
De openlucht podiums
De historische badhuizen

Het is aangeraden 2 tot 4 dagen de tijd te namen om deze geweldige stad te ontdekken, hierna zal je langs de Egeïsche zee gaan om te genieten van de heerlijke zon, zee en stranden. Ook zijn hier veel historische monumenten te vinden, voor jou om te ontdekken! De eindbestemming Kusadasi en dat is een echte relax bestemming, met zon, zee en stranden! De laatste dagen zijn dus puur genieten!

Een rondreis Turkije boeken?

Op deze pagina vind je bovenin alle aanbieders voor een 8 daagse rondreis Turkije, ook is het mogelijk alle aanbieders te vergelijken op onze reisorganisatie pagina! Wij van team GoedkopeRondreis.com hopen dat je een leuke rondreis naar Turkije kunt vinden, via onze website!

Vergelijk hier direct alle reizen naar Turkije