blog
Het huren van een vakantiehuis in Hongarije

Het huren van een vakantiehuis in Hongarije

Als je op vakantie gaat in Hongarije is de eerste stap het huren van een accommodatie. In onze ogen is het huren van een vakantiehuis de beste optie. Het is comfortabel en van alle gemakken voorzien. Hongarije is op veertien uur rijafstand van Nederland en is daardoor eenvoudig bereikbaar.

Wil je er liever sneller zijn, boek dag een vliegticket. In het land is er genoeg te ontdekken. Een stedentrip naar Budapest moet natuurlijk op je lijstje staan maar het plaatje Pécs zeker ook. Een historische stad met een indrukwekkende pleinen en de historie is hier goed te zien. Verder raden we ook aan om af te reizen naar het Balatonmeer en Villány waar je kunt genieten van wijn met een smaak dat je nooit eerder hebt geproefd.

Accommodatie  huren in Hongarije

Als je op vakantie gaat in het prachtige Hongarije kun je dit het beste doen in combinatie met het huren van een vakantiehuis. Je kunt de hele dag op pad om het land te ontdekken om vervolgens ontspannen terug te keren naar het vakantiehuisje dat met alle gemakken voorzien. Dit is slechts één voorbeeld van de vele voordelen van een vakantiehuisje. We nemen de vier grootste voordelen met je door.

In alle rust genieten van de stilte

Vakantiehuizen liggen vaak niet door elkaar. Ze staan vrij van de andere vakantiehuisjes waardoor je in alle rust kunt genieten van de stilte. Ook zijn ze vaak voorzien van goede isolatie wat geluid tegenhoudt. Een stacaravan daarentegen is veel gehoriger waardoor je wellicht niet in de ontspanningsmodus komt. Ga je kamperen in een tent zul je nog meer last hebben van geluiden. Denk aan andere kampeerders maar ook dieren die in de nacht actief zijn.

Je hoeft niets mee te nemen

Als je een vakantiehuis huurt zitten alle benodigdheden bij de prijs inbegrepen. Daardoor hoef je een stuk minder mee te nemen. De keuken is bijvoorbeeld gevuld met glazen, servies, bestek maar ook pannen. De slaapkamer hebben lakens en ook je eigen handdoeken kun je thuis laten. Dit scheelt een hoop gedoe en je houdt hierdoor meer ruimte over in de auto voor andere dingen.

De huurprijs delen

Dan gaan we door met het derde voordeel. Als je ervoor kiest om op vakantie te gaan met meerdere mensen, bijvoorbeeld met vrienden of met familie dan heb je de mogelijkheid om het bedrag dat je moet betalen voor het vakantiehuisje te splitsen. Hierdoor creëer je een goedkopere vakantie en kun je het geld dat je overhoudt uitgegeven aan entreeprijzen of een paar prachtige souvenirs zodat je een herinnering hebt voor later.

Een eigen badkamer

Huur je een vakantiehuisje betekent dat ook dat je een eigen badkamer hebt. Sta je op een camping heb je dit niet en zul je sanitaire voorzieningen moeten delen. Je moet er maar van houden. Het is vaak druk en niet altijd even schoon. Met een eigen badkamer kun je dag goed beginnen zonder stress dat je moet wachten of op moet schieten. Ook heb je geen last van andere mensen die naast je hun grote boodschap doen.

Het huren van een vakantiehuis in Hongarije
0