Hotels en Appartementen

Hotels en Appartementen

In samenwerking met booking.com heb je hier op goedkoperondreis.com keuze uit meer dan 800.000 hotels, villa’s en appartementen in alle continenten en landen van de wereld. Van 1 tot 7 sterrenBooking.com

Booking.com, opgericht in Amsterdam in 1996, is uitgegroeid van kleine Nederlandse startup tot een van ‘s werelds grootste e-commercebedrijven voor reizen. Het bedrijf is onderdeel van Booking Holdings Inc. (NASDAQ: BKNG), heeft nu meer dan 17.000 medewerkers in 198 kantoren in 70 landen over de hele wereld.

Met een missie om mensen de wereld te laten beleven investeert Booking.com in technologie die het reizen eenvoudiger maakt. Bij Booking.com verbinden we reizigers aan ‘s werelds grootste aanbod van prachtige accommodaties, van appartementen, vakantiehuizen en B&B’s bij gezinnen tot 5-sterrenresorts, boomhutten en zelfs iglo’s.

De Booking.com-website en -apps zijn beschikbaar in meer dan 40 talen, bieden in totaal 28.994.668 listings, en beslaan 142.151 bestemmingen in 229 landen en gebieden wereldwijd.

Elke dag worden meer dan 1.550.000 kamernachten gereserveerd op ons platform. Of het nu om vakantie- of zakenreizen gaat, reizigers kunnen gemakkelijk direct hun ideale accommodatie boeken via Booking.com. En zonder reserveringskosten en met onze belofte om de beste prijs te matchen.

Via ons klantenserviceteam kunnen klanten Booking.com 24/7 bereiken voor ondersteuning in meer dan 40 talen, zelfs midden in de nacht.

Het Waldorf Astoria Hotel 5* Berlijn

De elegante kamers van het Waldorf Astoria zijn voorzien van een grote flatscreen-tv met amusementssysteem. Ze hebben kamerhoge ramen met panoramisch uitzicht over de stad.

Op de bovenste verdiepingen bevinden zich de hoogstgelegen suites van Berlijn. Sommige daarvan hebben een eigen terras.

waldorf berlijn

Het enige 7* hotel ter wereld : Burj Al Arab-Dubai

Deze accommodatie ligt op 2 minuten lopen van het strand. Burj Al Arab Jumeirah ligt op een privé-eiland en biedt ultraluxe suites met uitzicht op zee, 9 restaurants en een luxueuze, uitgebreide spa.

U kunt de accommodatie bereiken met een auto uit ‘s werelds grootste verzameling Rolls-Royces, of met een helikopter. Het nieuwe terras is voorzien van 2 zwembaden, 32 luxe cabana’s, een restaurant en een bar. Dit hotel is een volledig resort.

burj al arab 690768 1280