blog
Lang parkeren Schiphol

Lang parkeren Schiphol

Wanneer u op reis gaat naar het buitenland kunt u dit qua vervoer op verschillende manieren doen. Dit kan onder meer met de auto, boot of het vliegtuig. De laatste optie is tegenwoordig een van de meest gekozen opties, omdat u snel op de plaats van bestemming zult zijn.

Schiphol lang parkeren

Wanneer u voor langere tijd op reis gaat kan het nodig zijn om uw voertuig voor langere tijd bij een vliegveld zoals Schiphol te parkeren. Lang parkeren op Schiphol kunt u zonder zorgen doen. Het parkeren van een voertuig bij Schiphol heeft diverse voordelen. Uw auto staat hier tijdens uw gehele reis veilig zonder dat u zich zorgen hoeft te maken voor schade aan u auto. Tenminste, dit geldt alleen wanneer u uw auto op een terrein parkeert waar men het terrein beveiligd. U bent voorts niet afhankelijk van het openbaar vervoer, zodat u alles zelf in de hand hebt wanneer u weer terugkomt van uw reis. Als u lang wilt gaan parkeren bij Schiphol zult u hier een x-bedrag voor moeten betalen. De vergoeding hangt af van de tijdsduur van uw verblijf. Hoe langer u op vakantie gaat, hoe lager het bedrag per dag wordt, maar hierbij heeft men wel een minimum bepaald. Op deze manier komen de parkeeraanbieders de reizigers tegemoet. Doordat er meerdere aanbieders zijn is er sprake van concurrentie, wat een positieve effect heeft op de tarieven die parkeeraanbieders hanteren. Door middel van kortingen en dergelijke proberen parkeeraanbieders zoveel mogelijk klanten te trekken. De prijs hangt voorts af van de soort parkeerplaats en de afstand tot het vliegveld Schiphol. U kunt uw voertuig op een onbeveiligde parkeerplaats parkeren, maar dan bestaat de kans dat uw auto wordt beschadigd of dat er spullen uit de auto worden gestolen. Er zijn ook parkeerplaatsen die 24 uur per dag worden bewaakt.

Lang parkeren Schiphol

Een andere mogelijkheid wat lang parkeren bij Schiphol betreft is Valet Parking. Dit is een luxere vorm van parkeren en dit concept is al enkele decennia in Nederland te vinden. Het is overigens over komen waaien vanuit Amerika. In de Verenigde Staten zul je dit concept ook veel tegenkomen bij onder meer hotels, evenementen en restaurants. Wanneer u kiest voor valet parking, dan kunt u met uw auto naar het vliegveld rijden. U geeft uw autosleutel af aan een medewerker van een valet parking bedrijf. De medewerker zal u helpen met uw bagage en uw auto vervolgens parkeren. Het voordeel is dat u ten eerste niet hoeft te slepen met bagage en daarnaast rechtstreeks naar Schiphol kunt reizen.

Lang Parkeren P3

  • Voordelige parkeerplaatsen op P3 Lang Parkeren
  • In vijf minuten bij de terminal met de gratis snelbus
  • 24-uurs cameratoezicht en persoonlijke service
 

?c=5166&m=2175697&a=120684&r=&t=html

?c=22543&m=1698212&a=120684&r=&t=html
0