London Heathrow Airport: algemene informatie

London Heathrow Airport: algemene informatie

Reizigers die een vliegreis maken naar Londen, die komen hoogstwaarschijnlijk aan op London Heathrow Airport. Het is namelijk het grootste en drukste vliegveld van Engeland. Er zijn maar drie andere steden in de wereld die meer passagiers mogen verwelkomen. De populariteit van London Heathrow Airport is ook makkelijk te verklaren. De luchthaven ligt zeer dichtbij het centrum van Londen, waardoor het de ideale eindbestemming is voor vakantiegangers. Ontdek hieronder meer informatie over London Heathrow Airport!

?wi=251719&ws=

Huurauto op London Heathrow Airport

Natuurlijk kan je ook nu alvast online een huurauto reserveren en ophalen op London Heathrow Airport. Er zijn meerdere bedrijven actief op de luchthaven, zoals het bekende Sixt en het betrouwbare RentCars. Een groot voordeel is dat je een ruime keuze hebt aan huurauto’s en kan profiteren van goede deals. Online kan je een huurauto reserveren en zelfs al betalen.

?c=28176&m=2130068&a=120684&r=GRR&t=html

Taxi reserveren

De meeste vakantiegangers die op London Heathrow Airport landen komen voor een korte periode naar de stad. Londen is namelijk een bekende bestemming voor een stedentrip. In dat geval is een huurauto wellicht niet de beste optie. Gelukkig kan je ook gebruikmaken van de taxi’s op de luchthaven. Een ritje met de taxi naar het centrum van Londen kost rond de €65. De taxirit duurt ongeveer 40 minuten!

Openbaar vervoer

Een ritje met de taxi is onwijs handig, maar ook wat duurder. Mocht je liever op een goedkopere manier willen reizen, dan kan je altijd nog de trein of de metro pakken. Of neem de rode dubbeldeksbus. Er zijn op London Heathrow Airport dan ook meerdere stations te vinden. De treinen rijden doorgaans om het kwartier naar het hartje van Londen, terwijl je ook de metro kan pakken. Wij raden je aan om de trein te nemen, aangezien je dan sneller in de stad aankomt.

Roken op Londen Heathrow Airport

De Britse luchthavens zijn bijzonder streng op het gebied van roken in openbare ruimtes. Vandaar dat er enkel buiten de luchthaven gerookt mag worden. Er zijn geen rookruimtes beschikbaar in de terminals. Het is verstandig om daar rekening mee te houden als je vliegt van of naar London Heathrow Airport.

Eten en drinken

London Heathrow Airport is één van de grootste luchthavens ter wereld. Er is dan ook keuze genoeg aan restaurants en koffietentjes. Je kan voor een kopje koffie terecht bij onder andere Ca’puccino en Costa. Starbucks zal vanzelfsprekend ook niet ontbreken op de Engelse luchthaven. Je kan voor een maaltijd terecht bij Gordon Ramsey Plane Food, Strada en Itsu. Dit is nog maar een kleine greep uit de restaurants op London Heathrow Airport!

Hotels in de omgeving van London Heathrow Airport

Natuurlijk kan je ook gaan overnachten in de omgeving van de Engelse luchthaven. Dat is handig, bijvoorbeeld wanneer je in de vroege uurtjes vliegt of een lange tijd moeten wachten op een overstap. Binnen een afstand van twee kilometer zijn meerdere hotels gevestigd. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een overnachting in het Premier Inn Londen Heathrow Airport, Hilton Garden Inn London en het Ibis Styles Airport Hotel!Booking.com