Stedentrips

Stedentrips

Ben je op zoek naar leuke en boeiende stedentrip bestemming?

In het overzicht hieronder kun je alle populaire stedentrips vinden. Dat zijn maar liefst 95 steden in de landen van Europa, Azië, Afrika, het Midden-Oosten, en Amerika ! Dit overzicht is gemaakt zodat je in één oogopslag alle stedentrips te zien krijgt.

Selecteer de stedentrip naar een stad van je keuze en daar vind je een volledig reisverslag met de highlights van de stad, uitgaansmogelijkheden, vervoer, klimaat ,reisadviezen en nog veel meer. Verder hebben wij de beste touroperators voor je opgezocht zodat je heel snel kunt navigeren tussen de aangeboden reizen naar jouw stad.

Kijk in het overzicht om je zoektocht naar een leuke citytrip of zoals je wilt een stedentrip te beginnen.

Stedentrips in de voorjaarsvakantie

De meeste mensen kiezen vaak een stedentrip in de voorjaarsvakantie .Niet alleen leuk voor jezelf en je partner maar zeker ook voor de kinderen die je wellicht meeneemt. Een stedentrip is meer dan alleen de highlights van een stad bekijken. Je leert je kinderen om verder te kijken dan hun neus lang is.Je geeft hun de ervaring om mensen met andere culturen te ontmoeten, mensen met een andere geloofsovertuiging ,mensen met andere gewoontes. Dat is dé bagage die ze nodig hebben in hun verdere leven. Die ervaring bereik je niet met alleen maar googelen op je iPhone of Tablet. Dat moet je gaan proeven en beleven door met mensen te praten zodat je elkaar beter kunt “verstaan” in deze wereld. Dat is het begin van tolerantie, begrip en respect voor elkaar.

Reizen is niet alleen maar leuk

Reizen is niet alleen leuk maar hoort ons inziens ook bij de opvoeding. Net zoals leren fietsen, zwemmen en schaatsen.

Beste mensen we leven op een ongelooflijk mooie planeet, waar veel mooie dingen te bezichtigen zijn, waar veel mooie mensen zijn en dan bedoel dat niet fysiek want zoals je weet je dat sterk vergankelijk. Nee,mooi om mee te praten om daarmee je eigen leven te kunnen verrijken! Rijkdom zit hem echt niet in spullen, die heb je alleen in bruikleen !

Je kunt direct naar de stad van je keuze gaan door erop te klikken. Je vindt ze hieronder alfabetisch lexicografisch.