Rondreizen door Zuid-Amerika

Rondreizen door Zuid-Amerika

Rondreizen door Zuid-Amerika

Rondreizen door Zuid-Amerika kenmerkt zich door zijn bergketens, gigantische regenwouden, heerlijke stranden, zoutvlaktes en heerlijke temperaturen.  In dit artikel vertellen wij jou meer over de mogelijkheden van rondreizen door Zuid-Amerika, ook zal elk land stuk voor stuk behandeld worden en kan er meer gelezen worden over het desbetreffende land als je op de link klikt. Hieronder vind je de meest algemene rondreizen door Zuid-Amerika aanbieders. Als je verder leest in het artikel zal je ook aanbieders vinden op landniveau.

Dit heeft bijvoorbeeld Suriname je te bieden

Rondreizen door Zuid-Amerika

Suriname is een prachtig land, in vele opzichten. Je vindt er sfeervolle gelegenheden, grote steden vol winkels en markten, leuke pleinen en indrukwekkende natuurgebieden. Daarnaast is er altijd en overal wel iets te zien en te doen. Een rondreis door Suriname is absoluut aan te raden als je het land goed wilt leren kennen. Het land heeft je namelijk zeer veel te bieden.

Dit heeft bijvoorbeeld Argentinië je te bieden

Rondreizen door Zuid-Amerika

Een rondreis Argentinië kenmerkt zich door zijn erg diverse landschap. Er is in Argentinië nog veel ongerepte natuur te vinden. Zo vind je in het noorden van Argentinië tropische regenwouden en de watervallen van Iguazu. Ook bied de hoofdstad Buenos Aires toegang  tot  de sensuele tango.

Chili

Rondreizen door Zuid-Amerika

Een rondreis Chili heeft alles in huis voor een wereldvakantie. Chili is een langgerekt en smal land. Chili kenmerkt zich door zijn vulkanen, zoutmeren en woestijnen. In het centrale deel van Chili zijn veel wijngaarden te vinden en steden. In het zuiden van Chili ligt Patagonië hier vind je prachtige bergen, gletsjers en fjorden.

Guyana

Rondreizen door Zuid-Amerika

Een rondreis Guyana is een rondreis naar een bestemming die niet vaak bezocht wordt. Guyana ligt naast Suriname. Doordat Guyana nog niet ontdekt is door het massa toerisme is er nog veel ongerepte natuur te vinden en is het de ideale bestemming voor de natuurliefhebber. In Guyana vind je onder andere watervallen, regenwouden en graslanden. Een rondreis Guyana is een echte avontuurlijke rondreis, bestemd voor diegene die wat anders durft te doen dan de rest.

Bolivia

Rondreizen door Zuid-Amerika

Een rondreis Bolivia is een rondreis naar het meest geïsoleerde land in Zuid-Amerika. Overigens is Bolivia het hoogste land in Zuid-Amerika. De natuur kenmerkt zich door besneeuwde bergtoppen, grote savannes, besneeuwde bergtoppen en ongerepte regenwouden. De bevolking van Bolivia is een van de meest vredige in de wereld en zal je met openbare armen ontvangen. Een rondreis Bolivia is voor de wat ruigere mensen onder ons.

Colombia

Rondreizen door Zuid-Amerika

Een rondreis Colombia kenmerkt zich door zijn heerlijke temperaturen, stranden en prachtige regenwouden.  De prachtige natuur in combinatie met de vredige inwoners maakt een rondreis Colombia een pracht ervaring. In Colombia zijn veel badplaatsen te vinden en veel bezienswaardigheden.

Suriname

Rondreizen door Zuid-Amerika

Een rondreis Suriname is een rondreis naar geweldige regenwouden en de schitterende hoofdstad Paramaribo. Naast de hoofdstad vind je in Suriname veel mooie dorpjes met de meest gastvrije inwoners in de wereld. Suriname is ook perfect als fiets of wandelvakantie.De goedkoopste Tickets voor Suriname vind je hier

Paraguay

Rondreizen door Zuid-Amerika

Een rondreis Paraguay gaat vaak in combinatie met Argentinië, Chili en Brazilië. Het “kleine” landje beschikt over veel prachtige natuur en steden en wordt vaak verkocht als hoogtepunt.

Uruguay

Rondreizen door Zuid-Amerika

Een rondreis Uruguay is een rondreis door een nog onontdekte parel. Het land staat bekend om zijn vogels, koloniale steden, wijngaarden en prachtige stranden. Uruguay kan perfect bezocht worden met een huurauto.

Brazilië

Rondreizen door Zuid-Amerika

Een rondreis Brazilië is een rondreis naar de hoofdstad Sao Paulo, vele prachtige watervallen, natuurgebieden, paradijselijke eilanden en Rio de Janeiro. Ook zijn er in Brazilië vele prachtige stranden te vinden in combinatie met heerlijk weer. Het Amazonegebied is ook een bestemming die niet gemist mag worden tijdens een rondreis.

Ecuador

Rondreizen door Zuid-Amerika

Ecuador is nog een relatief onbekend vakantie land. Het land Ecuador bied jou een prachtige jungle(amazone), stranden, kustvlaktes en hooggebergtes. Ook vind je in Ecuador de Galapagos eilanden en is het een goed land om heerlijk te fietsen.

Peru

Rondreizen door Zuid-Amerika

Wanneer je gaat rondreizen door Zuid-Amerika dan is deze niet compleet zonder een bezoek aan Peru. In Peru is onder andere het Machu Picchu te vinden en de legendarische Inca Trail. Peru is perfect voor zowel individuele rondreizen als groepsreizen. Overigens heeft Peru prachtige ongerepte natuur, canyons en het Ticameer.

Venezuela

Rondreizen door Zuid-Amerika

Venezuela geeft jouw de mogelijkheid heerlijk te wandelen door het Amazonewoud en bewonder de watervallen. Ga op een heerlijke boottocht en ontdek de vele volgens en zoetwater dolfijnen. Een rondreis Venezuela is voor de echte natuurliefhebber!

Een rondreis Zuid-Amerika boeken

Naast Zuid-Amerika zijn er ook veel mogelijkheden in Midden-Amerika en Noord-Amerika. Als jij een rondreis gaat boeken raden wij je aan goed te vergelijken bij onze aanbieders! Voor een volledig overzicht van Amerika, kan je naar het artikel “rondreis Amerika” gaan.

Vergelijk direct alle rondreizen naar Zuid-Amerika