Rondreizen door Zuid-Amerika

Rondreizen door Zuid-Amerika

Rondreizen door Zuid-Amerika

Rondreizen door Zuid-Amerika kenmerkt zich door zijn bergketens, gigantische regenwouden, heerlijke stranden, zoutvlaktes en heerlijke temperaturen.  In dit artikel vertellen wij jou meer over de mogelijkheden van rondreizen door Zuid-Amerika, ook zal elk land stuk voor stuk behandeld worden en kan er meer gelezen worden over het desbetreffende land als je op de link klikt. Hieronder vind je de meest algemene rondreizen door Zuid-Amerika aanbieders. Als je verder leest in het artikel zal je ook aanbieders vinden op landniveau.

Dit heeft bijvoorbeeld Suriname je te bieden

Rondreizen door Zuid-Amerika

Suriname is een prachtig land, in vele opzichten. Je vindt er sfeervolle gelegenheden, grote steden vol winkels en markten, leuke pleinen en indrukwekkende natuurgebieden. Daarnaast is er altijd en overal wel iets te zien en te doen. Een rondreis door Suriname is absoluut aan te raden als je het land goed wilt leren kennen. Het land heeft je namelijk zeer veel te bieden.

Dit heeft bijvoorbeeld Argentinië je te bieden

Rondreizen door Zuid-Amerika

Een rondreis Argentinië kenmerkt zich door zijn erg diverse landschap. Er is in Argentinië nog veel ongerepte natuur te vinden. Zo vind je in het noorden van Argentinië tropische regenwouden en de watervallen van Iguazu. Ook bied de hoofdstad Buenos Aires toegang  tot  de sensuele tango.

Chili

Rondreizen door Zuid-Amerika

Een rondreis Chili heeft alles in huis voor een wereldvakantie. Chili is een langgerekt en smal land. Chili kenmerkt zich door zijn vulkanen, zoutmeren en woestijnen. In het centrale deel van Chili zijn veel wijngaarden te vinden en steden. In het zuiden van Chili ligt Patagonië hier vind je prachtige bergen, gletsjers en fjorden.

Guyana

Rondreizen door Zuid-Amerika

Een rondreis Guyana is een rondreis naar een bestemming die niet vaak bezocht wordt. Guyana ligt naast Suriname. Doordat Guyana nog niet ontdekt is door het massa toerisme is er nog veel ongerepte natuur te vinden en is het de ideale bestemming voor de natuurliefhebber. In Guyana vind je onder andere watervallen, regenwouden en graslanden. Een rondreis Guyana is een echte avontuurlijke rondreis, bestemd voor diegene die wat anders durft te doen dan de rest.

Bolivia

Rondreizen door Zuid-Amerika

Een rondreis Bolivia is een rondreis naar het meest geïsoleerde land in Zuid-Amerika. Overigens is Bolivia het hoogste land in Zuid-Amerika. De natuur kenmerkt zich door besneeuwde bergtoppen, grote savannes, besneeuwde bergtoppen en ongerepte regenwouden. De bevolking van Bolivia is een van de meest vredige in de wereld en zal je met openbare armen ontvangen. Een rondreis Bolivia is voor de wat ruigere mensen onder ons.

Colombia

Rondreizen door Zuid-Amerika

Een rondreis Colombia kenmerkt zich door zijn heerlijke temperaturen, stranden en prachtige regenwouden.  De prachtige natuur in combinatie met de vredige inwoners maakt een rondreis Colombia een pracht ervaring. In Colombia zijn veel badplaatsen te vinden en veel bezienswaardigheden.

Suriname

Rondreizen door Zuid-Amerika

Een rondreis Suriname is een rondreis naar geweldige regenwouden en de schitterende hoofdstad Paramaribo. Naast de hoofdstad vind je in Suriname veel mooie dorpjes met de meest gastvrije inwoners in de wereld. Suriname is ook perfect als fiets of wandelvakantie.De goedkoopste Tickets voor Suriname vind je hier

Paraguay

Rondreizen door Zuid-Amerika

Een rondreis Paraguay gaat vaak in combinatie met Argentinië, Chili en Brazilië. Het “kleine” landje beschikt over veel prachtige natuur en steden en wordt vaak verkocht als hoogtepunt.

Uruguay

Rondreizen door Zuid-Amerika

Een rondreis Uruguay is een rondreis door een nog onontdekte parel. Het land staat bekend om zijn vogels, koloniale steden, wijngaarden en prachtige stranden. Uruguay kan perfect bezocht worden met een huurauto.

Brazilië

Rondreizen door Zuid-Amerika

Een rondreis Brazilië is een rondreis naar de hoofdstad Sao Paulo, vele prachtige watervallen, natuurgebieden, paradijselijke eilanden en Rio de Janeiro. Ook zijn er in Brazilië vele prachtige stranden te vinden in combinatie met heerlijk weer. Het Amazonegebied is ook een bestemming die niet gemist mag worden tijdens een rondreis.

Ecuador

Rondreizen door Zuid-Amerika

Ecuador is nog een relatief onbekend vakantie land. Het land Ecuador bied jou een prachtige jungle(amazone), stranden, kustvlaktes en hooggebergtes. Ook vind je in Ecuador de Galapagos eilanden en is het een goed land om heerlijk te fietsen.

Peru

Rondreizen door Zuid-Amerika

Wanneer je gaat rondreizen door Zuid-Amerika dan is deze niet compleet zonder een bezoek aan Peru. In Peru is onder andere het Machu Picchu te vinden en de legendarische Inca Trail. Peru is perfect voor zowel individuele rondreizen als groepsreizen. Overigens heeft Peru prachtige ongerepte natuur, canyons en het Ticameer.

Venezuela

Rondreizen door Zuid-Amerika

Venezuela geeft jouw de mogelijkheid heerlijk te wandelen door het Amazonewoud en bewonder de watervallen. Ga op een heerlijke boottocht en ontdek de vele volgens en zoetwater dolfijnen. Een rondreis Venezuela is voor de echte natuurliefhebber!

Een rondreis Zuid-Amerika boeken

Naast Zuid-Amerika zijn er ook veel mogelijkheden in Midden-Amerika en Noord-Amerika. Als jij een rondreis gaat boeken raden wij je aan goed te vergelijken bij onze aanbieders! Voor een volledig overzicht van Amerika, kan je naar het artikel “rondreis Amerika” gaan.

Vergelijk direct alle rondreizen naar Zuid-Amerika

 

Rondreizen door Zuid-Amerika

Rondreizen door Zuid-Amerika

De mooiste plekken van Zuid-Amerika

Zuid-Amerika bestaat uit prachtige landen, zoals onder meer Brazilië, Peru, Chili, Argentinië, Bolivia en Suriname. Het is dan ook niet heel vreemd dat je hier ook prachtige highlights kan vinden. Eén ding is zeker als jij gaat reizen door Zuid-Amerika ; je zal je geen moment hoeven te vervelen. Zuid-Amerika is ronduit inspirerend!

Inca-stad Machu Picchu

In het prachtige Peru kan je Machu Picchu vinden, een echte Inca-stad, welke te vinden is tussen de reusachtige pieken van het Andesgebergte. Je kunt er eindeloos veel trekking tochten maken die werkelijk onvergetelijk zijn. Je kunt onderweg genieten van de meest bewonderenswaardige bezienswaardigheden. Uiteraard kan je ook de echte Inca-stad bezoeken en heb je de mogelijkheid om veel ruïnes te bekijken.

Salar de Uyuni

Als je tijdens je rondreis door Zuid-Amerika naar Bolivia gaat, dan is de Salar de Uyuni onmisbaar. Dit is de grootste trekpleister van het hele land. De enorme zoutvlakte spreekt werkelijk tot de verbeelding. De Salar de Uyuni staat op de tweede plaats van grootste zoutvlakten ter wereld en je kunt er dan ook de meest indrukwekkende tochten maken. Het is zo groot dat de langste tocht per auto maar liefst vier dagen in beslag neemt. Het is absoluut de moeite waard om nader kennis te maken met deze ongelofelijk grote zoutvlakte, waar je onder meer ook cactussen, kleurrijke lagunes en vulkanische geisers kunt tegenkomen.

De Pantanal

De Pantanal is vijf keer zo groot als ons kikkerlandje en het zal ook zeker niet meevallen om het helemaal te leren kennen tijdens een reis door Zuid-Amerika. Dit is het grootste moerasgebied van de hele wereld en ligt voor het grootste deel in Brazilië. Kleine stukjes van het gebied bevinden zich in Paraguay en in Bolivia. Ga er niet heen als het regenseizoen heerst, want dan staat 4/5 van het gebied onder water. Je kunt er bijna 4.000 verschillende planten- en bomensoorten vinden, en natuurlijk eindeloos veel diersoorten ontdekken. Je kunt hier zelfs een echte Jaguar tegenkomen!

De jungle van Suriname

Tijdens je reis door Zuid-Amerika kan je kennis maken met een echte jungle, in Centraal Suriname. Dit kan je doen in het Centraal Natuurreservaat om precies te zijn. Hier kan je echt ervaren hoe het is om je in de dicht begroeide jungle te bevinden. Je vindt er onder meer prachtige bergen, veel groen, wilde watervallen en grote en ruige rivieren. Je kunt er in dit natuurwater zwemmen, maar het is wel belangrijk om te weten dat er in veel wateren piranha’s te vinden zijn.

Patagonië

Patagonië ligt zowel in Argentinië als in Chili en is het meest ruige, ongerepte stuk natuur dat je zal vinden in heel Zuid-Amerika. Er zijn diverse nationaal parken te vinden en je kunt er genieten van tal van spelingen der natuur. Denk aan reusachtige bergen, prachtige gletsjers en diverse wateren.

Ontdek Zuid-Amerika

Zuid-Amerika is natuurrijk, indrukwekkend en onvergetelijk. Het is de ervaring meer dan waard, en juist daarom is een rondreis door Zuid-Amerika ook zo aan te raden. Natuurlijk vind je de beste rondreis door Zuid-Amerika gemakkelijk via Goedkoperondreis.com.

Vergelijk hier de aanbieders met rondreizen door Zuid-Amerika

 

 

 

Geef een antwoord

Goedkoperondreis.com