Goedkope rondreis Rusland
Rondreizen door Rusland

Kras Reizen Stip ReizenTui ReizenDjoserSawadeeSNPNRVFox verre reizen

Rondreis Rusland : From Russia with love!

Een rondreis Rusland :From Russia with love…..

Rusland is een land met een rijke historie. Dat is het best te zien tijdens een rondreis, want in de vele grote steden staan authentieke en prachtige monumentale gebouwen die je een prachtig beeld geven van de sfeer en de historie van Rusland. Daarnaast bieden de winkelstraatjes en prachtige natuur de ideale manier om Rusland nóg beter te ontdekken en te genieten van de heerlijke en gemoedelijke sfeer die er heerst.

Rusland is rijk aan alles wat een toerist wil, natuur, cultuur, bezienswaardigheden, heerlijk eten, musea en gezellige stadjes, Rusland is rijk aan toeristische trekpleisters. Aan jou de eer om deze te ontdekken!

Cultuur in Rusland

Rusland is werkelijk rijk aan cultuur. Dat is vooral te zien aan de vele prachtige en herkenbare Russische gebouwen. Een zeer bekende trekpleister is het Kremlin in Moskou. Dit prachtige en originele gebouw is een lust voor het oog. Van dit gebouw bestaat er werkelijk geen tweede! Dit gebouw is dus echt een must see tijdens een rondreis Rusland.

Verder zijn er vele musea te vinden verspreid over het land. Deze museums zijn de ideale manier om de rijke historie van het land te ontdekken. Hier kun je namelijk goed bekijken hoe het land de 2e wereld oorlog, de koude oorlog en zelfs de 1e wereld oorlog doorkwam. Verder is er uiteraard meer te vinden over de hongerwinter en de tijd van de tsaren.

Natuur in Rusland

Zoals bekend is Rusland het grootste land van de wereld. Een rondreis Rusland staat dus garant voor veel verschillende soorten natuur en verschillende prachtige stukken land. Door het grote oppervlakte zijn er in Rusland veel soorten natuur te vinden. In het noorden overheersen gletsjers en bergen het land. In het oosten wordt het al wat warmer en zijn er mooie bossen. In het rest van het land zijn er grote sneeuwvlaktes en loofbossen te vinden.

 

Kremlin Rusland

Ontspannen in Rusland

Naast de prachtige natuur zijn er natuurlijk ook nog de prachtige steden St. Petersburg en Moskou. Deze twee grote steden zijn de ideale locaties voor toeristen om hun tijd te verdrijven. Deze steden zijn namelijk rijk aan cultuur, lekkere restaurants, prachtige gebouwen en gezellige winkelstraatjes. Daarnaast is het ook een aanrader om tijdens een rondreis Rusland de traditionele en lokale markten bij te wonen. Hier is altijd wel iets leuks te vinden!

Verder zijn er ook mooie vakantieparken in de bossen waar gezinnen uitermate goed kunnen ontspannen. Door de mooie bossen is Rusland ook een ideaal land om een mooie boswandeling te maken. Dit is ook fijn, omdat er veel mooie natuur, zoals riviertjes, grotten en rotsen tussen de bossen door liggen. Rusland is dus ook een vakantieland om de bossen te ontdekken en een echte survivaltocht te houden!

Een rondreis Polen is een leuk alternatief voor Rusland.

Rusland biedt iedere toerist dus de mogelijkheid om optimaal gebruik te maken van de vele mogelijkheden van Rusland. Bergbeklimmen, shoppen in de leuke winkelstraatjes, de historie van het land ontdekken, lekker picknicken in het bos, een mooie fietstocht of boswandeling maken of gezellig zwemmen in een zwembad, alles kan tijdens een rondreis Rusland!

 

Rondreis rusland natuur

Moskou Rusland

paleis St. Petersburg

Rondreis Rusland : From Russia with love!
8 Reviewer
8 Gemiddeld (1 beoordeling)
Activiteiten8
Bevolking7
Cultuur10
Eten / drinken10
Natuur8
Steden10
Strand / zee0
Touroperator8
Alle beoordelingen en ervaringen: 1 Plaats beoordeling
Eerste keer dat we naar Rusland toe gingen. We hebben vooral veel gezien in Moskou. Daar wilde we al een tijdje heel erg graag heen. Deelgenomen aan een leuke activiteit waardoor we veel in de stad gezien hebben. Aardige bevolking en een prachtige cultuur. Lekker eten en drinken op zijn tijd. Prachtige natuurlijke omgeving. Moskou is een prachtige stad. We hebben weinig gezien van de stranden etc.
27 juni 2016, 10:40
Activiteiten
Bevolking
Cultuur
Eten / drinken
Natuur
Steden
Strand / zee
Touroperator
0
1
Plaats beoordeling