Rondreis Noord Amerika

Rondreis Noord Amerika

Een rondreis Noord Amerika is een rondreis door de Verenigde Staten en/of Canada. De Verenigde Staten en Canada hebben samen bijna een onbegrensd  aantal mogelijkheden. Zo kan je genieten van de natuur, kan je naar New York of Los Angeles, kan je kamperen in de bossen en kan je van de zon genieten in Florida. Je kunt ook een rondreis maken door Alaska. Moet je wel een winterjas meenemen!

Dit is een kleine greep van wat er mogelijk is aan rondreizen door Noord-Amerika. Je kan hieronder direct aanbieders naar Noord-Amerika vergelijken, ook kan je ideeën verzamelen voor een rondreis in dit artikel.

Rondreis Noord-Amerika mogelijkheden

Ten eerste is er de Amerikaanse Oostkust en de Amerikaanse Westkust. Door de grote van de Noord-Amerika is het belangrijk om te kiezen voor welke kan je gaat. De Westkust van Amerika is het beste te beschrijven als het feest en strand gebied, in dit gebied is het over het algemeen wat drukker en zal je steden als Las Vegas en Californië vinden. Ook vind je aan de westkust in Noord-Amerika, Alaska en Hawaii

De Amerikaanse Oostkust is het beste te beschrijven als het gebied met de beste natuur, hier zijn veel meer mogelijkheden voor de natuurliefhebbers. Ook vind je aan de Oostkust de Sunshine State Florida. De steden die aan de Amerikaanse Oostkust te vinden zijn: New York, Washington en Boston. Voor de natuurliefhebbers zijn er aan de Amerikaanse Oostkust: Bergen, meren, bossen en kustlijnen. In Florida is het zelfs mogelijk krokodillen tegen te komen!

Zowel de Oostkust en de Westkust van Noord Amerika is het beste te ontdekken met een autorondreis. Ook is het mogelijk om meerdere dingen georganiseerd te boeken, zo kan je vrij reizen en een excursiereis boeken via een van onze aanbieders.

ESTA aanvragen

Als u naar Amerika reist, of doorreist vanuit Amerika, dient u een ESTA aan te vragen. Elke Nederlander of Belg die naar dit land wil vliegen heeft er namelijk 1 nodig. Ook kunt u met een visa naar de USA reizen, echter dient u hiervoor een afspraak bij de Amerikaanse ambassade te maken. Met een ESTA kunt u 2 jaar lang, zo vaak u wilt, naar Amerika reizen. Omdat het ESTA digitaal wordt gekoppeld aan uw paspoort kan een ESTA ook eerder verlopen als ook uw paspoort eerder verloopt.

ESTA staat voor Electronic System for Travel Authorization, en betekend dus eigenlijk dat dit een verplichte elektronische reistoestemming is, een reistoestemming die men dus 72 uur van te voren dient aan te vragen alvorens men naar Amerika mag reizen. Geen ESTA voordat u het vliegtuig naar Amerika instapt? Dan mag u ook niet plaatsnemen in het vliegtuig. Vergeet dus niet om vooraf online je ESTA aan te vragen.

Canada

Canada is een gigantisch land vol met natuur. Door de grote van Canada is er ontzettend veel te ontdekken. Zo is er in Canada voor de Cultuur en natuurliefhebber zat te vinden. In de stad Vancouver is het heerlijk vertoeven voor de feestgangers onder ons. Een rondreis Canada is het beste voor diegene die op zoek zijn naar natuur. Canada beschikt over ontzettend veel natuurparken en is misschien wel het meest spectaculaire natuurland in de wereld!

Een rondreis Noord-Amerika boeken

Als jij van plan bent een rondreis Noord-Amerika te boeken kan je gaan vergelijken op deze pagina. Ook kan je rondreizen vergelijken op onze reisorganisatie pagina. Een rondreis Noord Amerika duurt gemiddeld zo’n 16 dagen en kan vaak gemakkelijk verlengd worden. Het is belangrijk om je goed te oriënteren, want de prijzen verschillen ontzettend per aanbieder!

Tot Noord-Amerika behoren geografisch gezien de volgende gebieden: