Rondreis Chili, het langste land in de wereld
Waardeer dit artikel aub

Een rondreis Chili is rondreizen door het langste land in de wereld

Bekende hoogtepunten tijdens een rondreis Chili is het Paaseiland, het merengebied, de havenstad Vina del Mar, Chileens Rondreis ChiliPatagonië en het vuurland. Rondreizen door Chili is het best te beschrijven als een actieve/avontuurlijke rondreis met veel natuur. Reisorganisaties bieden vaak een rondreis door Chili aan in combinatie met Bolivia en Argentinië. Hieronder kan je direct beginnen met het vergelijken van rondreizen naar Chili ook kan je meer te weten komen over Chili in dit artikel.

Natuur en klimaat Chili

Chili is een land dat maar liefst 4000 kilometer lang is. Dit brengt met zich mee dat er veel verschillende soorten natuurlandschappen te vinden zijn in Chili. In Chili vind je onder andere gortdroge woestijnen, groene valleien, Andesgebergten, grote regenwouden, meren en het koude zuiden. In het koude zuiden vind je prachtige gletsjers en fjorden, ook vind je hier gebergtes met witte toppen.

Doordat vrijwel de gehele bevolking van Chili zich in het midden van het land heeft gevestigd bestaat Chili voor het grootste deel uit ongerepte natuur. De nationale parken zijn beschermd en vrijwel volledig ongerept, een echte aanrader voor de natuurliefhebber.

Net als de uiteenlopende natuurlandschappen is het klimaat ook zeer divers. In het Noorden vind je een echt woestijnklimaat met de bijbehorende woestijnen en in het zuiden vind je de Andes met sneeuwtoppen. Het midden land van Chili is het meest gunstig en is het best te beschrijven als een steppeklimaat.Rondreis Chili

Steden en dorpjes in Chili

Ook al is Chili maar liefst 4000 kilometer lang, het inwoners aantal is niet meer dan 16 miljoen. De hoofdstad Santiago met maar liefst 5.5 miljoen inwoners, ligt in een centrale vallei en is een stad die niet gemist mag worden tijdens jouw rondreis Chili. De stad kenmerkt zich door zijn Neo-Gothic en Koloniale stijl.

Santiago heeft ook aan bezienswaardigheden genoeg te bieden, zo zijn er veel musea te vinden gericht op de Chileense geschiedenis en Italiaanse architecten als Joaquin Toesca. Ook zijn er veel symbolische pleintjes te vinden, zoals het Plaza de La Armas en kan er zelfs op een kleine afstand van Santiago een Ski vakantie gemaakt worden.

Hoe ga jij je rondreis maken?

Een rondreis Chili is vaak in combinatie met andere landen zoals Bolivia en Argentinië. Ook staat het paaseiland vaak op het programma. Wanneer jij een rondreis gaat maken door Chili kan je ervan uit gaan dat je minimaal 16 dagen nodig hebt. Er zijn ook mogelijkheden van 8 dagen, maar ga er dan wel van uit dat je lang niet alles te zien krijgt.Rondreis Chili

Als jij een rondreis wilt gaan boeken dan raden wij je aan goed te gaan vergelijken bij onze rondreis Chili aanbieders. Je zal merken dat het aanbod naar Chili per reisorganisatie erg verschilt, ook zijn er grote prijsverschillen. Als je meer informatie wilt over een bepaalde reisorganisatie dan kan je dat vinden op onze reisorganisatie pagina. Ook kan je direct naar een reisorganisatie op deze pagina.

 

Vergelijk hier direct alle reizen naar Chili. Je hoeft dan niet verder te zoeken en komt direct op de betreffende pagina van de touroperator uit

 

kras-logo-300x175tui-logo-2djoser-logo-300x175nrv-logo-300x175snp-logo-300x175fox-logo-300x175sawadeea-logo-300x175koningaapbaobab-300x175
Rondreis Chili, het langste land in de wereld
10 Reviewer
10 Gemiddeld (1 beoordeling)
Activiteiten
Bevolking
Cultuur
Eten / drinken
Natuur
Steden
Strand / zee
Touroperator
Alle beoordelingen en ervaringen: 1 Plaats beoordeling
Prachtige natuur met vele mooie grote bergen. We wilde er weer eens uit na een heftige periode achter de rug te hebben gehad. Dit was echt een top vakantie om eens tot rust te komen en alles achter ons te kunnen laten. De natuur was echt prachtig. We hebben deelgenomen aan meerdere activiteiten waaronder het beklimmen van een berg met een gids. Eten was lekker en alles was goed verzorgd.
28 juni 2016, 11:22
Activiteiten
Bevolking
Cultuur
Eten / drinken
Natuur
Steden
Strand / zee
Touroperator
0
1
Plaats beoordeling