Rondreis Paraguay, een afgelegen land met geweldige natuur

Rondreis Paraguay, een afgelegen land met geweldige natuur

Wil jij een rondreis maken door Paraguay? Een rondreis door Paraguay is een rondreis door een land met veel afgelegen gebieden, weinig toerisme, geweldige natuur waaronder jungles en de hoofdstad Asunción. Een rondreis of vakantie Paraguay is voor diegene die van avontuur houden, natuur en rust. Vergelijk hieronder direct rondreizen naar Paraguay of leer meer over de mogelijkheden in dit artikel.

Rondreis mogelijkheden naar Paraguay

Een rondreis Paraguay is niet een rondreis die in een paar dagen afgelegd kan worden, de gemiddelde reistijd is 3 weken en de rondreis word vaak aangeboden in combinatie met Brazilië, Argentinië of Chili. De rondreizen naar Zuid-Amerika staan bekend om zijn unieke cultuur en natuur, wereld erfgoed en vriendelijke bevolkingen.

Hoogtepunten in Paraguay

Rondreis Paraguay

De hoofdstad van Paraguay is een bezoek aan een van de oudste steden van Zuid-Amerika. De hoofdstad Asuncion bevind zich vlakbij de grens van Argentinië en heeft meer dan 1 miljoen inwoners. Het unieke van de stad is dat veel vervoer nog bestaat uit paarden en koetsen. De hoofdstad heeft aan winkelmogelijkheden genoeg mogelijkheden met veel leuke marktjes. Ook zijn er veel chique dansclubs en zijn er heerlijke gerechten te nuttigen in de restaurant.

Veel mensen die een rondreis Paraguay boeken gaan voor een vakantie in de natuur. Zo heb je het tropische nationale park Ybycuí. 3 uur rijden van de hoofdstad Asunción vind je dit prachtige heuvelachtige park. Dit tropische nationale park is perfect voor een wandel of fietstocht en heeft onder andere als hoogtepunt de waterval Mbocaruzu.

Boottochten zijn in Paraguay ook volop aanwezig, want met de boot is vaak het beste vervoermiddel in Paraguay. De wegen zijn niet al te best maar een fly-drive vakantie naar Paraguay behoord altijd toch de mogelijkheden. De boottocht is een mooie alternatief voor de drukke bussen en geeft je een veel beter zicht op het land Paraguay. Ook zal je tijdens jouw boottocht langs veel drijvende markten varen, erg leuk!

De geschiedenis van Paraguay is goed terug te vinden in een van de vele ruïnes. De jezuïeten die rond de 17-18e eeuw naar Paraguay trokken hebben vele imposante gebouwen achter gelaten. Ook zijn er veel oude nederzettingen te vinden van indianen en zijn er zelfs nog indianenstammen te vinden in de natuur.

 

Vergelijk hier direct alle reizen naar Paraguay