korting

korting

Reizen met korting

Kortingscodes worden door touroperators vaak exclusief aan onze website vertrekt.
Die kortingscodes hebben vaak een korte looptijd en kunnen bij het afrekenen op de website van de touroperator in een ” kortingscode vak” worden ingevoerd waarna u als klant een speciale extra korting geniet.

Gebruik van de kortingscode

Wil je gebruik maken van een kortingsbon? Dat is heel eenvoudig. Het is voldoende om de code op te zoeken en deze tijdelijk ergens te noteren, of digitaal te kopiëren. Vervolgens ga je naar de website van de touroperator, om daar het product op te zoeken dat je graag met korting aan wilt schaffen. Ga verder met afrekenen, tot je tijdens het bestelproces de mogelijkheid tegenkomt om een kortingscode in te vullen. Vul deze in en laat de prijs bijwerken, zodat je af kunt rekenen en de korting op je aankoop direct ontvangt.

Profiteer online bij GoedkopeRondreis.com

Dankzij GoedkopeRondreis.com profiteer je heel gemakkelijk van de verschillende online kortingen die er beschikbaar zijn. Bekijk de diverse kortingsbonnen en ga op zoek naar een exemplaar dat je goed kunt gebruiken, of waar je wellicht iemand anders blij mee kunt maken.

 

Goedkoperondreis.com