Rondreis Guyana

Rondreis Guyana

Guyana is vaak een optionele excursiereis optie tijdens een rondreis Suriname. Guyana wordt door toeristen vaak overgeslagen, waardoor er veel ongerepte natuur is te vinden. De Flora en Fauna van het land is dan ook vaak de reden voor mensen om een rondreis door Guyana te maken. Hieronder kan je de aanbieders voor een rondreis Guyana vergelijken.

Steden en natuur in Guyana

De hoofdstad Georgetown is tijdens een rondreis Guyana zeker een bezoekje waard. De stad bezit nog over koloniale houten huizen en heeft een erg authenthieke en relaxte sfeer. Er is onder andere een grote markt te vinden en goede restaurants.

De Kaieteur waterval is het hoogtepunt van een rondreis door Guyana. Om deze waterval te bezoeken moet je wel avontuurlijk ingesteld zijn, want het bevind zich midden in het binnenland. Het regenwoud bevind zich vlakbij het Iwokrama regenwoud.

Een rondreis Guyana boekenRondreis Guyana

Er zijn niet veel aanbieders die Guyana als mogelijkheid aanbieden, veel van de aanbieders bieden een rondreis door Guyana aan als extra optie tijdens een rondreis Suriname. Het is daarom ook vaak mogelijk om naar Guyana te gaan met een op maat gemaakte rondreis.

Guyana en Suriname pagina’s:

De 5 highlights van Guyana
Rondreis Guyana, spectaculaire flora en fauna
Rondreis Suriname
Beste reistijd voor Suriname

Vergelijk hier alle rondreizen naar Suriname

 

tui-logo-2kras-logo-300x175djoser-logo-300x175snp-logo-300x175fox-logo-300x175sawadeea-logo-300x175footprinttravelkoningaapbaobab-300x175

[rwp-review id=”0″]