Rondreis Uruguay, Montevideo  en Colonia del Sacremento

Rondreis Uruguay, Montevideo en Colonia del Sacremento

Uruguay is in vergelijking met de andere landen van Zuid-Amerika vrij klein. Daarom word een rondreis Uruguay ook vaak aangeboden als extra optie tijdens bijvoorbeeld een rondreis Argentinië of Brazilië. Ook al mag Uruguay klein zijn het heeft veel unieke bezienswaardigheden. Zo is er Colonia del Sacramento de oudste stad van Uruguay en deels een UNESCO werelderfgoed. Zijn er veel heerlijke stranden waar gerelaxt kan worden en zijn door de goede wegen veel mogelijkheden voor rondreizen met een gehuurde auto. Je kan hieronder direct rondreizen naar Uruguay vergelijken of je kan meer leren over Uruguay in dit artikel.

Bezienswaardigheden in Uruguay

Rondreis Uruguay

De meeste mensen die naar Uruguay gaan die gaan erheen voor de stad Montevideo en de daarbij horende stranden. De stad is makkelijk op eigen houtje te verkennen op een gehuurde fiets, ga lang bij een van de vele musea of bezoek de villa van de eerste president van Uruguay. Ook is er in Uruguay Placio Salvio te vinden een imposant Italiaans gebouw en het tweede grootste gebouw in Latijns-Amerika. Ook is het Nationaal Historisch Museum een bezoekje waard.

Uruguay heeft ook veel te bieden als het gaat om natuur. Uruguay kent niet echt natuur highlights, maar in het gebied kan heerlijk paard gereden worden langs de oever van Laguna Merin en de beschermde kustgebieden van Cerro Verde. Ook is er voor de vogelspotter in Uruguay zat te beleven.

Een rondreis Uruguay boeken

Uruguay is een klein land waardoor de rondreis vaak aangeboden word in combinatie met andere landen in Zuid-Amerika. Zo is Uruguay vaak een tussenstop voor een rondreis Argentinië en Brazilië. De gemiddelde reisduur van een rondreis door Uruguay in combinatie met andere landen is 23 dagen. Het is belangrijk dat je goed vergelijkt bij onze aanbieders, want de prijzen verschillen erg per aanbieder. Je dient jezelf ook af te vragen hoe vrij jij je rondreis wilt maken.

Vergelijk hier direct alle reizen naar Uruguay