Rondreis Ecuador, de amazone en hooggebergtes

Rondreis Ecuador, de amazone en hooggebergtes

Een rondreis door Ecuador is rondreizen door een nog redelijk onbekend vakantieland. Ecuador is een ideaal rondreis land en heeft verschillen landschappen. Zo zijn er heerlijke stranden, kustvlaktes, De Amazone en Hooggebergtes. Ook zijn er in Ecuador veel  wilde dieren te vinden en kan je dieren tegenkomen als Anaconda’s, condors en apen. Door de grote van Ecuador is het gemakkelijk om het land binnen enkele weken te bezichtigen. Je kan hieronder direct alle rondreis aanbieders naar Ecuador vergelijken ook kan je doorlezen om meer te weten te komen over rondreizen door Ecuador. Ecuador word vaak geboekt in combinatie met een rondreis Colombia of Peru

Galapagos Eilanden

goedkope rondreis ecuador

Een goedkope rondreis Ecuador is vaak in combinatie met een rondreis Galapagos Eilanden. De Galapagos eilanden zijn een provincie van Ecuador en bestaat uit ongeveer 40 kleine eilanden, maar 5 van deze eilandjes zijn bewoond. De Galapagos eilanden zijn pas een paar miljoen jaar oud en zien er daarom nog erg “vulkanisch” uit. Het unieke aan een rondreis op de Galapagos eilanden is de vele unieke dieren ( reuzenschildpadden en leguanen ) en de natuur die er te vinden zijn.

Bezienswaardigheden in Ecuador

De hoofdstad van Ecuador “Quito” is zeker een bezoek waard als je Ecuador bezoekt. De hoofdstad bevindt zich op zo’n 2800 meter hoogte en heeft zich tussen twee bergketen geklemd. Wanneer je door de stand wandelt zal je op bijna elk punt een prachtig uitzicht hebben op de vele vulkanen die de stad omringen.

Goedkope Rondreis Ecuador

In Quito zijn veel leuke marktjes te vinden en zijn er zat winkelmogelijkheden. Het oude koloniale gedeelte van de stad is zeker een bezoek waard als je in de stad bent. Het nieuwe gedeelte van de stad heeft een wat modernere uitstraling met veel hoogbouw. Als je even terug wilt naar het moderne leven dan is dit gedeelte van de stad een bezoek waard.

Treinreizen is in Ecuador erg uniek . Zo kan je een treinreis maken op de “duivelsneus”. Dit houdt in dat je gaat treinreizen bovenop het dak van de trein. Dit zal je prachtige uitzichten geven op het landschap van Ecuador.

Voor de natuurliefhebber is er ook zat te beleven in Ecuador. Zo vind je in Ecuador Nevelwouden, woestijngebieden en het Paramo. Daarnaast vind je in Ecuador ook de Jungle(Amazone) en heeft de kuststreek heerlijke stranden.

Pagina’s over Ecuador:

Quito Ecuador
Riobamba Ecuador
Puyo Ecuador
Ecuador met de Galapagos eilanden

 

Vergelijk hier direct alle reizen naar Ecuador