Rondreis Venezuela

Rondreis Venezuela

Venezuela met de meest indrukwekkende natuurlandschappen in de wereld.

Venezuela is een land dat nog geen last heeft van het massatoerisme. De adembenemende natuur van Venezuela is de voornaamste reden voor mensen om een rondreis te boeken. Het beschikt over de Andesgebergte wat het ook erg populair maakt onder de bergbeklimmers.

Venezuela grenst aan Colombia en Brazilië in het noorden van Zuid-Amerika. Je kan hieronder direct beginnen met het vergelijken van rondreizen in Venezuela Ook kan je meer leren over de mogelijkheden in Venezuela in dit artikel.

Rondreis Venezuela

De hoofdstad Caracas

Caracas is de hoofdstad van Venezuela en heeft zo’n 4 miljoen inwoners. De hoofdstad is populair doordat het zich vlakbij de Caraïbische Zee bevindt. Een veel bezochte bezienswaardigheid in Caracas in het Arte Nationcal de Caracas. Dit is het grootste museum van Venezuela en bevat meer dan 6.500 kunst objecten.

Ook vind je in Caracas het Museo de Bellas Artes de Caracas, voor de geschiedenis, cultuur of kunstliefhebber zeker een aanrader.

Caracas is omringt door bergen waardoor er met liften op 900 meter genoten kan worden van een prachtig uitzicht over de stad. In de hoofdstad vind je ook veel prachtige Kathedralen en winkelpleinen. Caracas is een stad die je niet mag missen als je in Venezuela bent.

Rondreis mogelijkheden Venezuela

Rondreis Venezuela

Het is aangeraden om jouw rondreis Venezuela te beginnen met een georganiseerde rondreis dit maakt het voor jouw mogelijk om op een veilige manier het land te leren kennen. Wanneer jij je een beetje op je gemak voelt in Venezuela kan er worden over gegaan op een individuele reis door Venezuela. Er zijn veel opties voor het huren van een auto of jeep.

Onze aanbieders kunnen op maat gemaakte rondreizen naar Venezuela voor jou realiseren, hiermee bieden ze jou de mogelijkheden een rondreis Venezuela volledig op jouw wensen in te richten.

Het is belangrijk goed te vergelijken bij al onze reisorganisaties, dit komt doordat de prijzen en mogelijkheden erg verschillen per aanbieders. Venezuela word ook vaak aangeboden in combinatie met een rondreis door Peru, Brazilië of Colombia.

Natuur in Venezuela

Rondreis Venezuela

Venezuela word vaak geboekt omdat het beschikt over een van de meest indrukwekkende natuurlandschappen in de wereld. De natuur van Venezuela bestaat onder andere uit donkere nevelwouden, junglegebieden, watervallen, stranden en imposante tafelbergen. Het hoofdkenmerk van de natuur zijn de velen bergen en bergketen.

De pico Bolivar is de hoogste berg in Venezuela en is maar liefst 5007 meter hoog. De ruige natuur van Venezuela maakt het een rondreis voor mensen die goed te been zijn. Ook is Venezuela voor een wandelvakantie zeer geschikt.

Als je een rondreis Venezuela maakt zijn er meer dan 600 verschillende vogelsoorten te vinden, dit maakt Venezuela een perfecte rondreis voor de vogelliefhebbers onder ons.

Naast de vele vogelsoorten zijn er ook katachtige te vinden zoals de Jaguar en beschikt het land over rivierdolfijnen, papegaaien, paca’s en ara’s.

Vergelijk hier direct alle reizen naar Venuzuela