Rondreizen door Afrika

Rondreizen door Afrika

Rondreizen door Afrika is het ” Out of Africa” gevoel beleven!

Het continent Afrika bied een rondreiziger veel prachtige natuur en wildlife, om die reden worden rondreizen door Afrika vaak geboekt om op safari te gaan. Afrika heeft een veelzijdige en fascinerende bevolking. Veel bezochte landen in Afrika zijn: Zuid-Afrika, Botswana, Tanzania, Zimbabwe, Kenia, Namibië, eSwatini en Malawi. Er kan met een rondreis Afrika vaak gemakkelijk meerdere landen bezocht worden. Je kan hieronder direct beginnen met het vergelijken van rondreizen naar Afrika, ook kan je meer ideeën op doen voor rondreizen door Afrika in dit artikel.

De beste tijd om een Safari te maken kunt u vinden op deze speciale pagina: Beste reistijd Safari trip

Een bezoek aan de tafelberg in Kaapstad? Klik hier voor het artikel

En/of een bezoek aan het Mountain Zebra National Park? Klik hier voor het artikel

Rondreis Afrika op maat

Doordat Afrika een veelzijdig en groot land is, zijn er ontzettend veel mogelijkheden. Sommige reizigers hoeven alleen maar een strand te vinden, maar de echte rondreizigers willen het land tot in de puntjes leren kennen. De beste manier om een rondreis Afrika te maken die gericht is op jouw wensen, is een rondreis op maat.

Zuid-Afrika

Zuid-Afrika is het meest bezochte land in Afrika. Dit komt omdat Afrika jou de mogelijkheid bied een onvergetelijke rondreis te maken. De grote variëteit aan natuur en natuurlandschappen maken het een geweldige ervaring. In Zuid-Afrika leven ook nog steeds oude stammen zoals de Zulu’s. Een rondreis Zuid-Afrika is het beste te beleven in combinatie met Namibië, Botswana of Mozambique.

Kenia

Een rondreis door Kenia bied jouw de mogelijkheid te genieten van heerlijke safari’s. De natuur en wildlife in Kenia is zeer rijk waardoor er met een safari veel ontdekt kan worden. Aan de kustlijn van Kenia zijn veel prachtige onderwater werelden, mooie koraalriffen en rustgevende eilandjes. Ook zijn de stranden goed voor een heerlijke strandvakantie.

Een rondreis Zuid-Afrika boeken

Wanneer je een rondreis door Zuid-Afrika boekt raden wij je aan te beginnen met een georganiseerde rondreis. Leer samen met een Nederlandse gids het land kennen en ga er daarna zelf op uit. Een autorondreis is de perfecte manier om op een individuele manier de landen te leren kennen. Het is aangeraden goed te vergelijken bij al onze aanbieders, er kunnen namelijk prijsverschillen tot honderden euro’s zijn per aanbieder. Oriënteer je goed en maak een onvergetelijke rondreis![/vc_column_text]

Landen in Afrika vergelijken:

klik op het land om naar de pagina te gaan

[/vc_column][/vc_row]