Rondreizen door het Midden Oosten

Rondreizen door het Midden Oosten

Ontdek de magie met rondreizen door het Midden-Oosten

Rondreizen door het Midden Oosten

Het Midden Oosten is een groep landen met Culturen die enigszins overeen komen met elkaar, maar toch heel verschillend zijn. Elk land heeft zo zijn eigen unieke bezienswaardigheden, ga daarom rondreizen door het Midden Oosten en ga de magie ontdekken.

Weer en klimaat in het Midden Oosten

Zoals je vast wel enigszins had verwacht heeft het Midden Oosten een erg droog klimaat. Als je niet van koude temperaturen houdt is het Midden Oosten erg aangenaam om op vakantie te gaan. Je kunt er heerlijk genieten van het warme weer en ondertussen wat cultuur opsnuiven of lekker relaxen bij het zwembad. Vergeet niet om je zonnebrand mee te nemen.

Natuur ontdekken met rondreizen door het Midden Oosten

In het Midden Oosten zijn unieke woestijndieren te vinden zoals verschillende reptielen en hagedissen. Ook kun je er unieke planten vinden die erg goed kunnen tegen extreme temperaturen. Overdag is het lekker warm, maar ‘s nachts kan het erg koud zijn.

De bevolking van het Midden Oosten

De bevolking heeft de kennis in huis om heerlijke specerijen te verwerken tot gerechten die je versteld zullen doen staan. Maak kennis met de smaak van het Midden Oosten en proef de variatie aan culturen en talenten. Een groot deel van de bevolking is moslim en leeft volgens de wetten die in de Koran worden omschreven.

Weetjes over de bevolking in Midden Oosten

Rondreizen door het Midden Oosten

• In het Midden Oosten is veel olie te vinden.
• Olie wordt vaak beschouwd als kostbaarder dan goud.
Toetanchamon was de jongste Farao ooit.
• In het Midden Oosten worden tulbanden gedragen als bescherming tegen de warmte.

Bezienswaardigheden in het Midden Oosten

Piramides: Egypte staat bekend om zijn piramides en uitgestrekte woestijnen. Egypte heeft een rijke geschiedenis met grote farao’s zoals Toetanchamon, een jonge farao die zelfs nu nog bij veel mensen tot de verbeelding spreekt en een basis vormt voor grote onderzoeken naar de balseming van het menselijk lichaam. Een piramide moest de farao een gids bieden naar het hiernamaals en de poort naar de bovenwereld openen. Echter lagen deze vaak ook vol met goud en andere kostbaarheden als offer voor de goden. Deze kostbaarheden werden door de jaren heen vaak gestolen. Toch is er nog een deel van deze schatten bewaard gebleven en te bewonderen voor het grote publiek.

Welke rondreis door het Midden-Oosten wil je?

Het Midden Oosten is een groep landen met Culturen die enigszins overeen komen met elkaar, maar toch heel verschillend zijn. Elk land heeft zo zijn eigen unieke bezienswaardigheden.Hieronder vindt u een reisverslag en aanbieders per land:

 

Vergelijk hier direct alle reizen naar Midden-Oosten