Rondreis Midden- Amerika

Rondreis Midden- Amerika

Een rondreis Midden-Amerika is een rondreis naar landen als Mexico, Panama, Costa Rica en Honduras. De rondreizen naar Midden-Amerika zijn het beste te beschrijven als heerlijk weer, veel natuur en strand liggen. In de landen van Midden-Amerika is ook ontzettend veel cultuur te vinden. Je kan hieronder direct beginnen met het vergelijken van rondreizen naar Midden-Amerika. Ook kan je ideeën op doen voor rondreizen door Midden-Amerika in dit artikel!

Mexico

Mexico is een van de meest bezochte landen in Midden-Amerika. Dit komt door zijn unieke cultuur, tropische wouden en witte stranden. Ook springt de Mexicaanse bevolking eruit door zijn gastvrije houding tegenover toeristen. Een van de hoogtepunten van een rondreis Mexico is Palancar of Maya, dit is een van de beste plekken in Amerika om te gaan snorkelen.

Costa Rica

rondreis midden-amerika

Een ander veel bezocht land is Costa Rica. Mensen die een rondreis Midden-Amerika maken bezoeken dit land vanwege zijn vele natuurschatten. De tropische regenwouden en nevelwouden zijn zeer bijzonder om van dichtbij te zien. Ook vind je in Costa Rica een indrukwekkende Savannen en Vulkanische gebieden.

Honduras, Guatemala, El Salvador en Nicaragua

Deze 4 landen liggen met ze alle op een kluitje en onderscheiden zich door zijn unieke cultuur en natuur. De landen zijn over het algemeen erg arm, waardoor er over de jaren heen wel is een politiek conflict op treed. Wel zijn de 4 landen de beste landen om te gaan snorkelen en/of duiken en kunnen er veel bergketen bezocht worden. De beste manier om deze 4 landen te bezoeken is met een autorondreis Amerika, zo kan je gemakkelijk op eigen houtje de 4 landen in Midden-Amerika ontdekken. De steden vallen onder high-risk door de grote armoede die er heerst, ga nooit alleen over straat. Het is aangeraden deze landen te bezoeken voor hun natuur en unieke wildlife.

Een rondreis Midden-Amerika boeken

Als jij een rondreis Midden-Amerika gaat boeken is het aangeraden om goed te gaan vergelijken bij de aanbieders op deze pagina. Ook kan je op onze reisorganisatie pagina meer aanbieders vinden om te vergelijken. Houdt er wel rekening mee dat op onze reisorganisatie pagina veel organisaties staan die geen rondreizen aanbieden naar Amerika. Een rondreis Midden-Amerika neemt ongeveer 16-23 dagen in beslag en georganiseerd of individueel bezocht worden.

De landen van Midden-Amerika:

 

 

agua azul 1634192 640