blog
Hotel boeken Suriname

Hotel boeken Suriname

Leestijd 2 Minuten

Indien je naar een vreemd land gaat, is een hotel boeken altijd verstandig. Je hebt dan een stukje zekerheid en bovendien hebben sommige hotels ook een ophaalservice vanaf het vliegveld. Je hoeft dan niets meer te regelen en dat ontneemt alleen maar stress.

Waar boek ik een hotel in Suriname?

Er zijn verschillende websites waar je een hotel kunt boeken. Eén van de meest gebruikte websites is Booking.com. Op deze website kun gratis annuleren tot 48 uur voor aankomst. Bovendien kun je bij de meeste hotels betalen op het moment dat je bij de incheckbalie aankomt. Je kunt dan dus met de Suriname Dollars betalen.

Budget

Suriname heeft veel verschillende hotels. Sommige zijn aan de hoge prijs, maar sommige ook aan de lage prijs. De budgethotels vinden zich vooral net buiten het centrum. Ook in het centrum vind je een aantal tweesterren hotels.

Luxehotels

In Suriname zijn vrij weinig vijfsterrenhotels. Er zijn wel voldoende viersterren hotels te vinden. Vooral in Paramaribo vind je een aantal.

Vakantiewoningen

Naast hotels kun je natuurlijk ook gewoon een vakantiewoning boeken. Ook hier heb je luxe varianten, maar ook de lokale varianten. Je kunt dan echt genieten als een local!

Bed & Breakfast

Ook de bed & breakfast mogelijkheden zijn sterk in op komst. Bed and breakfast bestaat uit onder andere guesthouses, resorts en appartementen. Afhankelijk van je budget kun je een gaaf accommodatie boeken!

Goed om te weten

Het is altijd raadzaam om de beoordelingen van te voren te bekijken. Op de website van Booking.com kun je zien hoe een accommodatie scoort. Ervaringen van andere mensen zijn gewoon goud waard, dus vooral eventjes bekijken!

Tips voor hotels boeken

  • Hotels verlagen hun prijzen vaak twee weken van te voren als het niet druk genoeg is. Je kunt dan goedkoper een hotelkamer boeken.
  • Een lastminute boeking is vaak erg goedkoop. Net als vliegmaatschappijen hun vliegtuigen vol willen, willen hoteleigenaren hun kamers ook vol.
  • Boek bij voorkeur niet op bestemming. Hoteleigenaren weten dat je geen andere keuze hebt en weten dat je een slaapplek nodig bent. Daar willen zij natuurlijk ook van profiteren!

Boek je rondreis door Suriname

Via Goedkoperondreis.com vind je jouw ideale rondreis door Suriname. Wij hebben de beste en meest voordelige aanbieders voor je geselecteerd, dus je kunt direct een goede keuze maken uit de diverse mooie rondreizen door Suriname.

 

Vergelijk hier direct alle reizen naar Suriname

 


Booking.com

0

Geef een antwoord