Rondreis Guyana
Rondreis Guyana, spectaculaire flora en faun

Kras Reizen Stip ReizenTui ReizenDjoserSawadeeSNPNRVFox verre reizen

Rondreis Guyana, spectaculaire flora en fauna

Guyana is vaak een optionele excursiereis optie tijdens een rondreis Suriname. Guyana wordt door toeristen vaak overgeslagen, waardoor er veel ongerepte natuur is te vinden. De Flora en Fauna van het land is dan ook vaak de reden voor mensen om een rondreis door Guyana te maken. Hieronder kan je de aanbieders voor een rondreis Guyana vergelijken.

Steden en natuur in Guyana

De hoofdstad Georgetown is tijdens een rondreis Guyana zeker een bezoekje waard. De stad bezit nog over koloniale houten huizen en heeft een erg authenthieke en relaxte sfeer. Er is onder andere een grote markt te vinden en goede restaurants.

De Kaieteur waterval is het hoogtepunt van een rondreis door Guyana. Om deze waterval te bezoeken moet je wel avontuurlijk ingesteld zijn, want het bevind zich midden in het binnenland. Het regenwoud bevind zich vlakbij het Iwokrama regenwoud.

Een rondreis Guyana boeken

Er zijn niet veel aanbieders die Guyana als mogelijkheid aanbieden, veel van de aanbieders bieden een rondreis door Guyana aan als extra optie tijdens een rondreis Suriname. Het is daarom ook vaak mogelijk om naar Guyana te gaan met een op maat gemaakte rondreis.

Rondreis Guyana, spectaculaire flora en fauna
9 Gemiddeld (1 beoordeling)
Activiteiten9
Bevolking9
Cultuur10
Eten / drinken10
Natuur10
Steden9
Strand / zee7
Touroperator9
Alle beoordelingen en ervaringen: 1 Plaats beoordeling
Echt genoten van de cultuur. Vrijwel geen enkele toerist hierdoor kun je echt de cultuur proeven. Super! Het eten was lekker. We zijn er lekker zelf op uitgegaan. We hebben bewust niet deelgenomen aan de activiteiten. Het aanbod was desondanks erg goed en groot. Echter gingen wij liever op eigen houtje door Guyana heen. Daardoor hebben we echt alles van de cultuur kunnen zien en de natuur. Vele mooie stranden en steden. We hebben er onwijs van genoten. Groeten, Familie Bevers.
28 juni 2016, 10:02
Activiteiten
Bevolking
Cultuur
Eten / drinken
Natuur
Steden
Strand / zee
Touroperator
0
1
Plaats beoordeling