blog
Goedkoop vliegen vanuit Eindhoven?

Goedkoop vliegen vanuit Eindhoven?

Goedkoop vliegen vanuit Eindhoven?

Ga dan naar één van deze steden

Vlieg nu goedkoop vanuit Eindhoven. Waar vlieg je voor onder de 50 euro naartoe? Lees het hier en kies één van deze acht steden!

Na Schiphol Airport is Eindhoven Airport het grootste vliegveld van Nederland. Je kunt vanaf Eindhoven naar tientallen bestemmingen binnen en buiten Europa vliegen. Vanuit elke hoek uit Nederland kun je Eindhoven airport goed met auto of openbaar vervoer bereiken. Ik zet acht fantastische bestemmingen voor je op een rijtje die je vanuit het vliegveld in Eindhoven kunt bereiken: mooi en goedkoop.

Fietsen door Kopenhagen

Goedkoop vliegen vanuit Eindhoven?

Kopenhagen, een prachtige gekleurde stad in Denemarken. Pak de fiets in Kopenhagen en fiets door het oude centrum of bewonder de moderne architectuur. Je kunt er ook voor kiezen om met een lokale gids langs de mooiste plekken te gaan en verborgen schatten te ontdekken. Bewonder de gekleurde huizen en eet iets lekkers aan de haven. Kopenhagen ontdek je met Transavia. Je bent al heen en weer vanaf Eindhoven vliegveld vanaf € 25,-. Of wat dacht je van een mooie fietsvakantie in Denemarken? Die boek je al vanaf € 176.00

Tapas eten in Barcelona

Een prachtige, levendige en internationale stad is Barcelona. Gemakkelijk te bereiken met het vliegtuig en rijk aan cultuur, geschiedenis, literatuur en natuurlijk ook tapas eten. Je hebt wel honderden tentjes waar je kunt eten. Je kunt heerlijk eten bij Viana. Ben je net aangekomen in de stad en weet je nog niet waar je moet zijn? Ga dan naar het typisch Catalaanse Txapela. Dit ligt tegenover Plaça de Catalunya. Het is goedkoop, lekker en de bediening is erg vriendelijk. Je vliegt met Ryanair niet rechtstreeks naar de stad, maar bijvoorbeeld naar Reus of Girona. Je vliegt vanaf Eindhoven Airport met Transavia voor € 29,- retour.

Betoverd door Nice

Goedkoop vliegen vanuit Eindhoven?

Betoverend, luxueus, zo doet Nice aan. De betoverende sfeer laat je zwijmelen tot diep in de nacht. De boulevard van Nice kent heel wat gebouwen uit de belle époque, waaronder hotel Négresco: hartstikke duur, maar het hangt vol met bijzondere kunstwerken. De botanische tuin in Phoenix Park is zeker een bezoekje waard. Ga nu naar Nice met Transavia vanaf € 29,-en laat je verrassen door deze stad.

Zwemmen in Faro

Faro ligt in de Algarve, wat beroemd is om haar prachtige zandstranden. Deze kustplaats is heerlijk in de zomer, maar ook in de winter kun je er goed terecht. Een deel van het centrum is autovrij, dus je kunt er goed wandelen. Struin dan gelijk de Mercado Municipal (markt voor verse producten) af. Ga je puur voor het mooie zandstrand? Vlieg dan naar Faro en geniet van het strand aan de baai bij Sagres. Met Transavia vlieg je vanaf € 29,- met een enkeltje. Ryanair biedt vluchten aan vanaf € 35,- retour.

Theater bezoeken in Sofia

Wil je goedkoop een stedentrip maken? Dan zit je in het Bulgaarse Sofia helemaal goed. Deze hoofdstad is goedkoop te bereiken en goedkoop om te verblijven. Je kunt er goed winkelen, maar een voorstelling in het bijzondere theatergebouw is helemaal een bezoek waard. Het Ivan Vazov National Theater is van de buitenkant al imposant, maar vanbinnen zeker de moeite waard. Bezoek dit theater voor een klassiek stuk en geniet in stijl. Reis je met alleen handbagage? Dan kun je retour vliegen vanaf 42,- met Ryanair.

Shoppen in Milaan

Milaan, modehoofdstad van Europa. Welke vrouw wil nou niet een dagje shoppen in Milaan? De grootste merken, de mooiste design. Schoenen voor maar liefst een paar duizend euro. Menig vrouwenhart gaat hier sneller van kloppen. Maar Milaan is eigenlijk ook best een culturele stad. De Kathedraal van Milaan is één van de grootste ter wereld en staat bol van gotische kunst. Hij is daadwerkelijk prachtig om te zien. Voor maar € 30,- vlieg je, alleen met handbagage, met Ryanair naar deze modestad.

De toren van… Pisa

Pisa is natuurlijk voornamelijk bekend vanwege zijn scheve toren die heel wat creatieve foto’s met zich meeneemt. Echter is dit ook best een leuk stadje om eens te bezoeken. Aan het Piazza dei Miracoli staat de Toren van Pisa. Al tijdens de bouw zakte deze toren in elkaar, maar hij werd toch afgemaakt. Maar er zijn ook andere mooie plekjes te vinden, zoals de botanische tuin. Of ga naar de Domkerk Santa Maria Assunta. Sluit de dag met een overheerlijke pizza bij Gusto al 129. Vliegen naar Pisa doe je met Ryanair voor maar € 9,99 per enkeltje.

Luieren aan het strand van Palma de Mallorca

Beach Mallorca min

Even uitwaaien van alledaagse sleur? Dan ben je binnen 2,5 uur vanuit Eindhoven Airport in Palma de Mallorca. Lekker luieren op Playa de Palma. Onderneem wat watersporten, zoals waterskiën, parasailing. Of pak gewoon je boek en neem een zonnebedje op het strand. Er zijn hier een aantal Nederlandse bars en ook een prima bestemming als je met kinderen gaat. Vanaf € 39,- vlieg je met Transavia naar deze strandbestemming.

Kun jij net als ik ook niet genoeg krijgen van reizen? Op de website van Eindhoven Airport geven ze een overzicht naar welke steden ze allemaal vliegen. Daarbij geven ze een indicatie van de kosten. Met Transavia kun je best goedkoop op vakantie, maar mag je vaak alleen handbagage meenemen. Je kunt ervoor kiezen om bij te betalen voor een koffer. Heb jij moeite te bedenken wat je mee moet nemen op reis en of dat wel voldoende is? Ik heb een handige inpaklijst voor handbagage gemaakt die jou zeker verder kan helpen!

0