blog
Pisa Toscane

Pisa Toscane

Pisa Toscane heeft veel meer te bieden dan alleen maar die Toren!

Een stedentrip is iets wat u eens gedaan moet hebben. Misschien zit u er wel over na te denken om een stedentrip naar Pisa Toscane te maken in uw vakantie. Italië is een perfect land en de streek Toscane in het bijzonder. Italië herbergt namelijk tal van mooie plaatsen. De stad Pisa in Toscane is er daar één van. Veel mensen kennen Pisa vanwege de scheve toren.

Pisa Toscane

De toren van Pisa is een echte trekpleister geworden en dat valt natuurlijk te begrijpen. Maar die mensen die al eens in Pisa tijdens een vakantie zijn geweest, zullen hebben ervaren dat Pisa nog veel meer te bieden heeft dan alleen de Toren.

Pisa is namelijk een typische Italiaanse stad. Met lekker smalle straatjes waar u door heen kunt wandelen, of u kunt er voor kiezen om een terrasje te pakken om te genieten van een lekker Italiaans wijntje. Pisa is ook nog eens een zeer goede stad om uw stedentrip te beginnen. Ook heel mooi en rustiek in Toscane is het stadje Montalcino

Pisa Toscane

Een succesvolle stedentrip in Italië

Als u uw stedentrip in Pisa begint zult u door heel Italië heen trekken. U komt langs de mooiste plekken. U moet eens in Italië zijn geweest. Een stedentrip door dit prachtige land is het aanraden meer dan waard. U zult genieten van een heerlijke vakantie en ondertussen van alles zien en beleven. Dat is natuurlijk wat u wilt tijdens een vakantie. Een stedentrip in Italië is er voor jong en oud, een ieder zal zijn of haar ogen uitkijken. Italië is een prachtig land waar erg veel te zien is.

Pisa in Toscane

Pisa Toscane

Pisa is een stad in Italië dat in Toscane ligt. Toscane is een prachtig gebied waar jaarlijks veel mensen naar toe op vakantie te gaan. Ze genieten hier van de rust en alles wat het gebied te bieden heeft. Veel mensen kiezer er dan ook voor om een bezoek te brengen aan de stad Pisa.

Leonardo van Pisa leefde van ca. 1170 tot ca. 1250 beter bekend als Fibonacci, was een Italiaanse wiskundige. Hij wordt vaak beschouwd als de eerste westerse wiskundige die origineel werk publiceerde sinds de Griekse oudheid.

Het ‘Camposanto monumentale‘ ligt op de noordelijke hoek van het Piazza. Het is een ommuurde begraafplaats en en velen mensen vinden dit de mooiste begraafplaats in de wereld. Het Camposanto monumentale bevatte ooit een grote verzameling Romeinse beelden en sarcofagen. Het Standbeeld van Fibonacci  zult u terugvinden op het Camposanto en een bezoek aldaar is zeer zeker de moeite waard.

Meer informatie over Toscane kun je vinden op deze pagina: Rondreis-Toscane

 

Vergelijk hier direct alle reizen naar Italië .Je hoeft dan niet verder te zoeken en komt direct op de betreffende pagina van de touroperator uit

 

 

Onderstaande filmpje geeft een goed idee van de stad Pisa in Toscane:

 

0