Stedentrip Florence

Stedentrip Florence

Florence is de hoofdstad van Toscane, Italië. Een stedentrip Florence is vooral tijdens het voorjaar prachtig. Er komen Stedentrip Florenceheel erg veel kunstenaars uit Florence, dit maakt het dan ook een kunstzinnige stad. Naast dit allemaal is Florence is een kleine en compacte stad, wat het ideaal maakt voor een stedentrip Florence

Dit omdat hierdoor dus alles makkelijk te voer bereikbaar is. Tijdens je stedentrip Florence moet je hier wel echt een cappuccino drinken. Beter dan in Italië worden ze namelijk niet. Florence is een stad waar veel dingen samenkomen: oudheid, moderniteit en kunst. Dit is ook mooi om te zien tijdens je stedentrip

Vervoer door Florence

Zoals hierboven al staat is Florence een kleine stad. Dit zorgt ervoor dat het tijdens je stedentrip Florence ook het leukste is omStedentrip Florence alles te voet te ontdekken. Ook is het centrum van Florence autovrij, alleen taxi’s en bussen mogen hier rijden. Een metro of een tram kennen ze in Florence ook niet.

Als je per se met het openbaar vervoer wilt reizen dan kom je eigenlijk al snel bij een bus terecht. Met de bus kun je tijdens je stedentrip Florence gemakkelijk van en naar het vliegveld komen. Daarnaast kun je ook gemakkelijk naar alle bezienswaardigheden reizen. Er kunnen enkeltjes maar ook dagkaarten gekocht worden.

Hiernaast kunnen er ook fietsen gehuurd worden tijdens je stedentrip Florence. Doordat het centrum autovrij is, is dit een veilige manier van reizen. Ook is het een hele leuke manier van het ontdekken van de stad omdat je veel meer ziet dan wanneer je in de bus zit.

Bezienswaardigheden FlorenceStedentrip Florence

Florence is dé stad van de bezienswaardigheden. Florence heeft namelijk de Art City. Hier kun je tijdens je stedentrip Florence veel kunst en cultuur zien. Er komen veel kunstenaars uit de stad en hiervan hangen de werken dus in Art City. Dit is echt een must see tijdens je stedentrip Florence. Omdat de stad zo mooi en oud is, is Florence op zich al een bezienswaardigheid. De stad moet het echt hebben van haar kunst, cultuur en de oudheden.

Winkelen

In Florence kun je heel erg goed winkelen tijdens je stedentrip Florence. Er komen veel koopmansfamilies uit de stad, dus Florence heeft qua winkelen een reputatie hoog te houden. Milaan overschaduwd de stad nog wel maar dat maakt het winkelen in Florence niet minder leuk. Er is een grote winkelstraat in Florence waar je tijdens je stedentrip Florence de bekende modemerken kunt vinden.Stedentrip Florence

Bijna alle internationale modemerken hebben wel een eigen winkel in de stad. Maar juist de minder bekende winkels en boetiekjes maken het winkelen in Florence zo leuk. Hier kun je unieke spulletjes vinden die je nergens anders kunt kopen. Ook is dit de plek om een origineel souvenir voor het thuisfront te scoren. Of natuurlijk om een souvenir voor jezelf te kopen als aandenken aan je stedentrip Florence.

Uitgaan in Florence

Het nachtleven is niet iets waar de stad om bekend staat. Maar het is wel logisch dat je hier wel uit kunt gaan tijdens je stedentrip Florence. Zoals in de rest van Italië begint alles pas later op de avond dan wij in Nederland gewend zijn. Dit zorgt ervoor dat de lokale bevolking eerst naar een kroeg of een bar gaat om wat te drinken en de kletsen met elkaar.

Ook kan er tijdens je stedentrip Florence tijd gespendeerd worden op een van de terrasjes welke de stad heeft. Als het Stedentrip Florenceondertussen richting middernacht is vertrekt iedereen naar een club. Voor degene die niet van clubs houden blijven de kroegjes natuurlijk ook langer open. En naast dit heeft de stad ook een aantal theaters voor degene die opzoek zijn naar een rustigere avond.

Accommodatie in Florence

Florence is een luxe stad en dat zorgt ervoor dat er ook veel luxe accommodaties in de stad zijn. Je vindt hier tijdens je stedentrip Florence een weldaad aan luxe hotels. Maar daarnaast biedt de stad ook wel een aantal goedkopere hostels aan. Ook is AirBnB hier een opkomende voorziening waar je verscheidene accommodaties kunt huren. Tijdens je stedentrip kun je dus helemaal zelf kiezen hoeveel je uit wilt geven hieraan.

Vergelijk hier direct alle reizen naar Florence. Je hoeft dan niet verder te zoeken en komt direct op de betreffende pagina van de touroperator uit