Djoser Reizen

Djoser Reizen

Djoser Reizen is al meer dan 30 jaar actief in de reisbranche en heeft zich gespecialiseerd in het door hun genoemde “andere manier van reizen”. Met meer dan 200 verschillende reizen naar meer dan 100 verschillende landen is er voor bijna iedereen wel een rondreis te vinden op de website van Djoser.

“De andere manier van reizen” zoals Djoser Reizen dat zegt is voor diegene die een rondreis wil maken met een groep, maar toch wil genieten van individuele vrijheid. Over hotels en vervoer hoeft je je wanneer je een rondreis maakt met Djoser geen zorgen te maken. Alles wordt prima voor je geregeld en Djoser Reizen is altijd bereikbaar voor deskundig en enthousiast advies.  Tijdens je rondreis staat de reisbegeleiding altijd voor je klaar en je krijgt alle vrijheid die je nodig hebt om zelf jouw bestemming te ontdekken.

Het aanbod van Djoser bestaat uit:

Waarom Djoser ?

  • Veel individuele vrijheid
  • Gemak van een groepsreis
  • Kleine groepen
  • Oog voor cultuur & natuur
  • Scherpe prijzen
  • Duurzaam reizen
  • Nederlandstalige reisbegeleiding

Ja, ik wil naar de laatste aanbiedingen van DjoserDjoser

rondreizen aanbieding

Algemene informatie over Djoser:

Djoser is meer dan 30 jaar actief in de reisbranche en is gevestigd in Leiden. Het is mogelijk om Djoser te bezoeken voor een op maat gemaakte rondreis in Leiden. Djoser staat er om bekend fanatiek donateur te zijn van UNICEF en bij elke boeking wordt er daarom ook om een donatie gevraagd die Djoser nog een keer zal verdubbelen. Djoser Reizen doneerde vorig jaar meer dan 100.000 euro aan projecten in Afrika.

De reisorganisatie is aangesloten bij het ANVR, SGR en Calamiteitenfonds Reizen. Dit garandeert jou een eerlijke en veilige reis naar alle bestemmingen wereldreis. Ga naar de website van Djoser en ontdek het aanbod!

 

Gebruik de kortingscode bij een boeking in april voor een korting van 50 euro p.p !

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!