Kras Reizen Aanbiedingen

Kras Reizen Aanbiedingen

Kras Reizen is een van de langst bestaande reisbureaus in Nederland. Het reisbureau is opgericht in 1922. Kras is in 94 jaar tijd uitgegroeid tot een van de grootste en meest gespecialiseerde rondreis aanbieders in Nederland.

Kras staat erom bekend dat zijn reizigers centraal staan. Alle producten die worden aangeboden door Kras kunnen worden aangepast naar de wensen van de reiziger. Dit maakt het voor jou heel eenvoudig om een rondreis te maken, volledig gericht op jouw wensen. Denk hierbij aan een extra stedentrip of excursiereis.

Door de jarenlange specialisatie heeft Kras veel goede partners gemaakt, zodat voor jou de beste rondreis gerealiseerd kan worden. Dit zorgt er voor dat de rondreizen van Kras altijd laag geprijsd zijn en de service hoog!  Kras heeft :Zonvakanties, stedentrips, autovakanties, wintersport, cruises, busreizen, actieve vakanties, cultuurreizen en lastminutes naar alle populaire bestemmingen.Kras heeft meer dan 300.000 passagiers per jaar!

Bekijk snel de aanbiedingen op de website van Kras!

Kras Reizen
rondreizen aanbieding

Hoe begon Kras in 1922 ?

Met paard en wagen
Johan Kras begint op 23 februari 1922 een lijndienst met paard en wagen tussen Ammerzoden en ‘s-Hertogenbosch. De onderneming KRAS is geboren.

Eind jaren veertig
Vanwege de grote concurrentie van de Brabantse Vervoersonderneming stopt Kras met het lijndienstvervoer en specialiseren in groepsvervoer, dagtochten en georganiseerde uitstapjes. In die tijd werden vele Brabantse arbeiders naar de Rotterdamse havens vervoerd en militairen van de landmacht naar de verschillende bases in West-Duitsland gebracht. Het bedrijf breidt hierdoor gestaag uit.

Jaren zestig
Kras besluit in de jaren zestig om meerdaagse touringcarreizen te gaan organiseren. Dat bleek, mede door de opkomst van het massatoerisme, een schot in de roos!

Kras start in 1969, samen met de katholieke ouderenbonden (KBO), een reisprogramma voor senioren. Zo ontstond de Stichting Recreatie Reizen voor Ouderen (SRO). De eerste SRO reisbrochure is een feit, met daarin welgeteld drie reizen: Valkenburg, Ardennen en Luxemburg.

Jaren tachtig
Begin jaren 80 wordt het belangrijk om naast de senioren ook andere doelgroepen aan te spreken. De eerste Kras brochures verschijnen, zowel in een zomer- als in een winterversie. Naast de verkoop via de traditionele reisbureaus gaat Kras ook direct verkopen, telefonisch. Een revolutionair nieuw verkoopmodel!

In 1986 opent Kras een nieuw kantoor aan de Bernseweg in Ammerzoden. Als Kras in 1988 de reisorganisatie SterVakanties uit Beverwijk overneemt, verandert ze haar naam in KRAS SterVakanties.

Jaren negentig
Kras wordt in 1999 een volle dochter van TUI Nederland. De funderingen van Kras worden door de nieuwe internationale inkoopmogelijkheden nog steviger. Het reisaanbod wordt steeds breder, onaangeboorde bestemmingen worden geïntroduceerd. Dankzij Kras wordt China in Nederland op de kaart gezet als toeristische bestemming.

Na de millenniumwisseling
In december 2007 verandert de bedrijfsnaam in KRAS.NL, om te benadrukken dat KRAS een directseller is die zich vooral richt op verkoop via het internet. In december 2013 verandert het uiteindelijk weer in Kras met als slogan De wereld is Kras.

De betrouwbaarheid van Kras Reizen

Kras is een van de oudste reisorganisaties van Nederland. Al 94 jaar één van de grootste en meest succesvolle reisorganisaties van Nederland. Door de jaren heen heeft Kras Reizen zich ontwikkeld tot een van de grootste en betrouwbaarste aanbieders in Nederland en België. Kras is onderdeel van TUI Nederland, de grootste reisorganisatie van Nederland en Europa.

ANVR, SGR, Calamiteitenfonds en SKTB

Kras toont zijn betrouwbaarheid en eerlijkheid door zich aangesloten te hebben bij het ANVR, SGR, Calamiteitenfonds en SKTB. Deze organisaties zorgen er voor dat de vakantie die jij bij Kras boekt, eerlijk en tegen de juiste prijs verloopt! Interesse gekregen in een rondreis met Kras Reizen? Klik op bovenstaande button om alle rondreizen te bekijken.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!