Tui Reizen Aanbiedingen
4.9 (97%) 80 votes5

Zin in een leuke rondreis? Dan is het aanbod van Tui Reizen (voorheen Arke) mogelijk wat voor jou! Tui Reizen heeft een compleet aanbod, van individuele rondreizen tot groepsrondreizen. Tui staat erom bekend dat ze in een relatief korte tijd, jouw de beste plekjes kunnen laten zien van het land van bestemming. Combineer jouw rondreis van Tui met de mooiste landschappen, de gezelligste dorpjes en de echte highlights! Kijk op onze site ook naar de Tui reizen aanbiedingen

Tui Reizen is de aanbieder voor rondreizen, wintersport, zonvakanties, verre reizen, stedentrips, vliegtickets, autovakanties, cruises en meer! Het aanbod van Tui is gigantisch en de landen die worden aangeboden gaan over de hele wereld. Vrijwel elke denkbare rondreis is te boeken bij Tui !

Ga direct naar de laatste Tui reizen aanbiedingen !Tui Reizen Aanbiedingen

Tui Reizen Aanbiedingen

Is Tui een veilige organisatie?

Tui Reizen is al sinds 1934 actief in Nederland en heeft over deze vele jaren heen een goede naam opgebouwd. Tui Reizen heeft zich aangesloten bij het ANVR, SGR, Calamiteitenfonds en SKTB. Al deze organisaties zorgen ervoor dat Tui altijd een eerlijke en veilige vakantie aan u aanbied! Interesse gekregen om een rondreis te gaan maken met deze reisorganisatie? Bekijk dan snel de aanbiedingen door op de knop te drukken op deze website!

De visie van Tui

” Wij doen er alles aan belevenissen te bieden die een lach op het gezicht van onze reizigers brengen. En we gaan altijd een stapje verder: we proberen de verwachtingen van onze gasten te overtreffen. Want dat is ons streven: more than a smile.”

“Onze klanten zijn ons kompas. We respecteren hun wensen en verliezen nooit uit het oog dat zij ervoor kiezen om de besteding van hun vrije tijd bij ons onder te brengen. We gaan tot het uiterste om de loyaliteit en het vertrouwen van onze klanten vast te houden. Wij anticiperen op hun wensen en houden hen in gedachten bij alles wat we doen. We geloven niet in een massamarkt, maar denken vanuit het individu. ”

” Wij vinden de duurzame ontwikkeling van onze vakantiebestemmingen belangrijk en hebben respect voor mens, dier en milieu. We nemen onze verantwoordelijkheid en streven er naar een voorbeeldfunctie te vervullen. We communiceren open en eerlijk en staan open voor ontwikkeling en groei. We respecteren andere culturen en proberen op actieve wijze bij te dragen aan een betere wereld. ”

” Bevlogen ondernemerschap is voor ons de norm, net zoals een duidelijke focus op winstgevendheid. We zoeken naar kansen die ons een commercieel voordeel bieden én extra waarde toevoegen aan de reiservaring van onze klant. We signaleren nieuwe trends op het gebied van vrije tijd en zetten deze om in aantrekkelijke producten voor onze klanten.”

“We willen graag nummer één zijn. Integriteit hebben we hierbij hoog in het vaandel staan. Wij zoeken naar innoverende ideeën en trends en vertalen deze in concrete producten. Teamwork is de kurk waarop we drijven. We zijn niet bang om vooruitstrevende besluiten te nemen. Elke dag willen we iets nieuws doen en dat doen we met passie.”

Tui Fly

Naast reizen biedt Tui ook vliegtickets aan via hun luchtvaartmaatschappij Tuifly. Dat zijn vaak Tui reizen aanbiedingen!

De luchtvaartmaatschappij TUIfly van TUI is in 2005 opgericht en sindsdien is de airline gegroeid naar een betrouwbare luchtvaartmaatschappij die vliegtickets aanbiedt naar meer dan 60 bestemmingen wereldwijd.
tui dreamliner

Zo kunt u een vliegticket boeken naar het Caribisch gebied, de Verenigde Staten, Dubai en diverse bestemmingen rondom de Middellandse Zee. TUIfly vliegt met toestellen van het type Boeing 737-800 en Boeing 767-300. Vanaf juli 2014 zal TUIfly met het hypermoderne toestel de Boeing 787 Dreamliner vluchten naar Aruba, Bonaire en Curacao gaan uitvoeren.

In de vliegtuigen heeft u keuze uit 3 comfortniveaus: Economy, Comfort en Premium. Daarnaast biedt TUI diverse services aan om uw vlucht nog comfortabeler te maken. Per juli 2014 wordt de super de luxe Star Class op vluchten uitgevoerd door de Boeing 787 Dreamliner

 

Ga nu direct boeken of klik voor meer informatie
Tui beoordelingen
10 Reviewer
10 Gemiddeld (1 beoordeling)
Bereikbaarheid touroperator
Prijs van de reis
Algemene indruk vakantie
Alle beoordelingen en ervaringen: 1 Plaats beoordeling
Vliegen met de dreamliner van Tui is echt een belevenis. Zeker in de door ons gekozen Comfort klasse. Wat een beenruimte en een service krijg je daar. Klasse Tui!Je zou bijna bedenken dat dit niet meer bestond. Even wat anders dan met Ryanair. Vliegen kunnen ze alle twee en daar merk je verder niks van. "Service" heeft Tui opnieuw uitgevonden en daar kunnen andere maatschappijen een puntje aan zuigen.

Op vakantie naar Miami hebben we een tussenlanding gemaakt in Orlando. Daar krijg je de immigratie in de VS. Iris scan, vingerafdrukken en alles wat er nog bij hoort.Ging vlot en professioneel. Mooie ouderwetse arrival wat zo uit de " jaren 60" komt. Houden zo VS!
7 februari 2016, 17:38
Bereikbaarheid touroperator
Prijs van de reis
Algemene indruk vakantie
0
0
Plaats beoordeling